Vilde Fagerland, kommunikasjonsrådgiver i Akan.

Hun er ny kom-rådgiver i Akan

Akan kompetansesenter har ansatt Vilde Fagerland som ny kommunikasjonsrådgiver.

Publisert

Vilde Fagerland hadde sin første arbeidsdag 8. april og overtar rollen etter Julie Sørensen Molvik, som har returnert til journalistikken.

Fagerland er utdannet sykepleier og har en master i medievitenskap fra Universitetet i Bergen. I tillegg til erfaring som sykepleier, har hun de siste årene jobbet som kommunikasjonsrådgiver for oljeselskapet ConocoPhillips, og sist for Bufetat i Bergen.

Hun gleder seg til å ta del i en fremoverlent organisasjon, og fortsette arbeidet med å synliggjøre Akan kompetansesenter blant annet i sosiale medier.

– Jeg søkte på stillingen i Akan fordi det er en arbeidsgiver med et viktig samfunnsoppdrag. Det gjør det givende å jobbe med kommunikasjon og markedsføring når budskapet er så betydningsfullt for så mange, sier Fagerland i en pressemelding.

Camilla Lynne Bakkeng, fag- og kommunikasjonsleder.

Akans kommunikasjonsavdeling ledes av fag- og kommunikasjonsleder Camilla Lynne Bakkeng og består i dag av 2,5 årsverk i tillegg til Bakkeng. 

Kompetansesenteret fortsetter sin satsning på kommunikasjon, som verktøy for å synliggjøre hvordan man forebygger og håndterer problematisk bruk av rusmidler i norsk arbeidsliv. 

– Vilde har en spennende bakgrunn med både utdannelse og jobberfaring fra helsefag og kommunikasjon. Denne kombinasjonen er spot-on hva vi jobber med i kommunikasjonsteamet vårt, sier Bakkeng og fortsetter:

– I tillegg jobber hun som bryllupsfotograf og har evnen til å få mennesker til å posere naturlig på en av de mest nervøspirrende dagene! Hun tok oss med storm med all kompetansen sin, sammen med sitt smittende smil, gode humør og lunhet. Vi har gledet oss lenge til å få Vilde på laget, og håper hun vil trives hos oss.

Akan kompetansesenter for rus- og avhengighetsproblematikk ble etablert i 1963 og eies av LO, NHO og staten. 

De setter ledere og medarbeidere i stand til å forebygge og håndtere problematisk bruk av alkohol, narkotika, legemidler, spill og doping. 

Kompetansesenteret har kontor i Oslo og har 15 ansatte. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS