Ingeborg Tennes går fra Aker til Try.
Ingeborg Tennes går fra Aker til Try.

TRY Råd styrker seg på bærekraft

Henter direktør fra Aker BioMarine.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg begynte i Aker BioMarine for å jobbe i en av Norges ledende bedrifter innen bærekraftig drift og gleder meg nå til å ta med meg kompetansen inn i jobben hos Try Råd, sier Ingeborg Tennes i en pressemelding.

Hun kommer fra stillingen som direktør for forretningsutvikling i Aker BioMarine og har vært kommunikasjonssjef i samme selskap.

Hun har tidligere jobbet i Norges Sjømatråd og Gambit H+K før hun begynte i Aker BioMarine. Ingeborg har også internasjonal erfaring blant annet gjennom å ha og vært trainee på den norske ambassaden i Washington DC og bodd i St.Petersburg.

– Forbrukerne blir mer bevisste på sin makt, og de selskapene som klarer å demonstrere sin verdi i samfunnet og koble det til produktene eller tjenestene de selger blir vinnerne i fremtiden, sier Tennes i pressemeldingen.

Sindre Beyer, daglig leder i Try Råd er fornøyd med signeringen. Han drar fram at Tennes er tydelig og uredd i sin kommunikasjon og har i tillegg bred erfaring fra operativ mediehåndtering, politikk og omdømmearbeid

– Tennes har en god forståelse av utviklingen innen grønn kommunikasjon og hvordan selskaper i større grad må ta ansvar og vise hvordan de bidrar til et mer bærekraftig samfunn. Vi ser at vi har en økende etterspørsel etter kompetanse innen bærekraft og her passer hun godt inn, sier Beyer i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS