Yolanda Selini Myrbostad går fra Aker Solutions til Equinor.
Yolanda Selini Myrbostad går fra Aker Solutions til Equinor.

– Jeg ønsker helt klart at Equinor skal være en ledestjerne

Yolanda skal få folk til å velge å jobbe for Equinor.

Publisert

– Equinor er den største aktøren innenfor denne bransjen, noe som også betyr flere ressurser og muligheter.

Det sier Yolanda Selini Myrbostad som har gått fra Aker Solutions til Equinor hvor hun skal jobbe som Recruitment Marketing Specialist, der hovedoppgaven vil være å vedlikeholde Equinor som en attraktiv arbeidsgiver.

– I Equinor skal jeg sammen med et fantastisk team lage innhold til alle våre kanaler som skal engasjere både internt og eksternt. Den store forskjellen nå er at jeg jobber i employer branding teamet, og ikke i comms, men det betyr bare at jeg får utviklet meg og lært enda mer, sier Myrbostad til KOM24.

Mens hun var i Aker jobbet hun som Global Head Of Social Media. Hun sier at det halvannet året hun brukte der var utrolig lærerik og spennende.

–Det har vært gøy å jobbe så tett med de mest sentrale lederne i selskapet og få oppleve hvor kompetente de er samtidig som de også er bra mennesker. Store deler av tiden følte jeg meg både verdsatt og satt pris på, noe som også førte til at jeg fikk oppdrag fra andre selskaper i Aker. Alt i alt har det vært en veldig fin tid, og jeg er veldig takknemlig for muligheten, sier hun.

Myrbostad har en bachelor i Kreativ markedskommunikasjon fra Høyskolen Kristiania bak seg og har jobbet flere år i reklame og mediebyrå. I tillegg til det har hun 15 år i musikkbransjen bak seg.

Hun sier hun kommer til å savne folkene i Aker, men at hun nå valgte å bytte jobb for å få muligheten for utvikling og kompetanseheving innenfor sitt felt.

– Aker Solutions ga meg en veldig fin introduksjon til olje- og energibransjen, og jeg lærte mye på kort tid. Det var også min første inhouse jobb innen B2B, sier hun.

I Equinor jobber hun for den største aktøren i bransjen, noe som også betyr flere ressurser og muligheter, håper hun på.

– Det jeg likte best å gjøre i Aker Solutions var å ha fokus på menneskene, fortelle de gode historiene, og lage innhold som engasjerte, og som gjorde at du satt igjen med et positivt inntrykk og god energi. Dette får jeg nå gjøre på fulltid i Equinor.

Hun har store ambisjoner i sin nye jobb.

– Jeg ønsker helt klart at Equinor skal være en ledestjerne når det kommer til employer branding marketing og content. Det at jeg er så kreativ har blitt satt pris på fra dag én, og jeg føler virkelig at jeg har kommet til rett sted.

Powered by Labrador CMS