– Ellers så vil nok også bransjen bli påvirket av Trygve sitt korstog mot konsulentbruk, men vi klarer oss nok helt fint likevel.
– Ellers så vil nok også bransjen bli påvirket av Trygve sitt korstog mot konsulentbruk, men vi klarer oss nok helt fint likevel.

#Julepraten

Fire dagers rave i Berlin var Alexandrias høydepunkt i 2021

Og hun vil invitere tre Frp-politikere på middag for å få høre litt sladder.

Publisert

KOM24 har stilt seks spørsmål til en rekke folk i kommunikasjonsbransjen om året som har gått, og hva de gjør denne julen.

I dag er det Account Executive Alexandria Marie Elboe Gogstad i Hill+Knowlton Strategies om svarer i julepraten.

– Hva gjør du i julen?

– Har faktisk planer om å dra til Italia med kjernefamilien. Hvis vi ikke får til det (av moralske eller statlige hensyn), så er planen å gjøre så lite som overhodet mulig.

– Hva vil du anbefale andre å lytte til/smake på/lese/se eller høre denne julen?

– Opptak av Nøtteknekkeren. Hvis du ikke blir rørt til tårer av Tsjajkovskij som pinglete meg, så kan du lese deg opp på folkeeventyret balletten er inspirert av på forhånd og la deg fascinere av hvor brutal historien egentlig er.

– Hva er det morsomste du har opplevd dette året?

– To ting: 1) starte hos Gambit. 2) fire dagers rave i Berlin.

– Du får invitere tre bransjekollegaer på middag. Hvem inviterer du og hvorfor?

– Sylvi Listhaug, Jon Georg Dale og Tor Mikkel Wara er jo alle FrP-topper som er (eller har vært) innom First House. Kanskje de kan gi meg noe morsomt gossip nå som vi har ny regjering?

– Hva husker du best fra kommunikasjonsåret 2021?

– Koronakommunikasjon. Plutselig ble ord som «inkubasjonstid» og «R-tall» del av vår daglige tale.

– Hva tror du vil prege kommunikasjonsbransjen i 2022?

– Hm, jeg tenker at den «nye» kommunikasjonsbransjen fortsatt holder på å finne ut av dette med digital tillit- både for intern og ekstern kommunikasjon. Hvordan skal man bygge troverdighet og tillit på digitale flater som ofte tar bort det empatiske og menneskelige i kommunikasjonen vår?

Ellers så vil nok også bransjen bli påvirket av Trygve sitt korstog mot konsulentbruk, men vi klarer oss nok helt fint likevel.

Powered by Labrador CMS