Henrik Halvorsen, Lukas Loeb og Marius Myhrvold.

Lukas Loeb blir ny spesialrådgiver i Gambit H+K

Gambit styrker seg på teknologisektoren

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Gambit H+K er et bredt kommunikasjonsmiljø med en stor faglig bredde og et veldig godt arbeidsmiljø. Her jobber det rådgivere, kreatører og spesialister om hverandre. Jeg er er veldig glad for å være på plass, og gleder meg til en travel høst i Gambit, sier Lukas Loeb i en pressemelding fra Gambit.

Internasjonal satsing

Lukas Loeb blir ny spesialrådgiver i Gambit H+K. Han kommer fra stillingen som partner og rådgiver i PR-Operatørene. Han skal lede fagområdet teknologi i Gambit H+K.

I Gambit H+K skal han jobbe i markedsavdelingen med posisjonering, mediarelasjoner og budskapsutvikling. I tillegg vil han samarbeide med kolleger i Hill+Knowlton-systemet for å støtte den internasjonale satsingen på teknologi.

– Hill+Knowlton har en sterk internasjonal fagstruktur på teknologi og jeg ser frem til å løfte satsningen globalt og lokalt. Det skal ikke være noen tvil om at Gambit H+K er stedet å være for tek-selskapene som ønsker kommunikasjonsbistand, sier Loeb i pressemeldingen.

– Lukas er godt skolert i PR-faget og har lang erfaring med mediarelasjoner. Han er omgjengelig, og har skikkelig kommersiell teft kombinert med en sterk forståelse av teknologisektoren, sier Henrik Halvorsen, administrerende direktør i Gambit H+K.

– Svært fornøyde

Marius Myhrvold som er avdelingsleder for markedskommuniasjon i Gambit H+K sier i pressemeldingen at teknologisektoren har alltid vært et bankende hjerte i Gambit.

– Derfor er vi svært fornøyde med ansettelsen av Lukas som har et skarpt blikk og mye erfaring med teknologiselskaper. Gambit H+K er et bredt anlagt PR-byrå og da trenger vi erfarne rådgivere som kan jobbe tett med andre rådgivere innenfor selskap, samfunn og markedskommunikasjon, sier han.

Powered by Labrador CMS