Pengekassen i skogen et sted i Norge.

Ny million gjemt i skogen

Nå er Hordejakten i gang igjen.

Publisert

Som KOM24 var første avis til å omtale, gikk i fjor titusenvis av nordmenn ut i skog og mark for å lete etter 1,1 million kroner utplassert av Horde. 

Nå er Hordejakten i gang igjen. Et sted i Norge har selskapet nå gjemt nærmere 1,1 million kroner. 

Beløpet symboliserer antall personer med rentebærende kredittkort- og forbrukslångjeld i Norge. 

Fjorårets vinnere, Sigurd Sundklakk og Hans Inge Josdal, møttes i skogen under Hordejakten. Deres felles beslutning om å samarbeide var avgjørende for å finne kassen.

Alf Gunnar Andersen, daglig leder i Horde, reflekterer over suksessen: 

– Jakten i fjor var utrolig gøy og skapte mye engasjement. Gjennom jakten fikk vi satt fokus på et vedvarende viktig og aktuelt problem: forbruksgjelden blant nordmenn. Dette er grunnen til at vi gjør det igjen, sier han i en pressemelding og fortsetter:

– Horde-fansen har ønsket seg en ny jakt – mange syntes det var gøy å lete i naturen. Følelsen av skattejakt gir spenning og en slags nostalgi tilbake til barndommen. Hordejakten er en opplevelse vi gjerne gjentar i år også.

Deltakere oppfordres til å følge med på en livestream av skattekassen. Horde-appen kan brukes for å motta ledetråder om stedet kassen står. 

Ytterligere hint vil bli delt gjennom Hordes nyhetsbrev. De som virkelig ønsker å øke sine sjanser, tilbyr Horde Plus-tjenesten en spesial-assistent som kan fortelle hvilke hint som er ute. AI-assistenten «Jaktus» kan de diskutere hint med.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS