Marthe Reienes (til venstre) og Julie Hammer skal sette Stavanger-regionen på  kartet i sine nye roller som merkevare- og kommunikasjonsrådgivere i næringsavdelingen i  Stavanger kommune.
Marthe Reienes (til venstre) og Julie Hammer skal sette Stavanger-regionen på kartet i sine nye roller som merkevare- og kommunikasjonsrådgivere i næringsavdelingen i Stavanger kommune.

Julie og Marthe skal jobbe med å gjøre Stavanger mer attraktiv 

Julie Hammer og Marthe Reienes er ansatt som merkevare- og kommunikasjonsrådgivere i næringsavdelingen i Stavanger kommune.

Publisert

Det melder Stavanger kommune i en pressemelding.

– Det er stor stas å begynne i næringsavdelingen til Stavanger kommune. Dette er en spennende jobb i et godt og dyktig team, og jeg gleder meg til å ta fatt på den viktige oppgaven det er å trekke flere folk og virksomheter til vår region, sier Julie Hammer i pressemeldingen.

Hammer og Reienes skal jobbe med merkevarebygging av Stavanger Business Region og videreføre arbeidet med å skape kjennskap og kunnskap om Stavanger som attraktiv region å starte bedrift i og jobbe i.

Julie Hammer kommer fra stillingen som markedssjef i klesdesignmerket Woodling og har tidligere jobbet som prosjektleder i Fasett. Hun har studert Business Management ved King’s College London og PR og reklame ved UNSW i Sydney.

Marthe Reienes kommer fra stillingen som innholdsansvarlig og tekstforfatter i Fasett og har tidligere jobbet som journalist og redaksjonssjef i VG, Bonnier og Aller. Hun har studert journalistikk ved Napier University Edinburgh og skapende skriving ved UiT.

– Jeg er veldig glad for muligheten til å bryne meg på dette meningsfulle – og omfangsrike – oppdraget sammen med de flinke folkene i næringsavdelingen. Dessuten er det en stor bonus å få jobbe sammen med tidligere Fasett-kollega Julie igjen, sier Reienes.

– Stavanger-regionen står i bresjen for en enormt viktig prosess, nemlig grønn omstilling. Vi har store mål, og for å klare å nå dem trenger vi flere folk på dekk. Og for å få flere folk trenger vi å snakke høyt om det gode livet og mulighetene denne regionen byr på. Til dette arbeidet er vi veldig glade for å ha Julie og Marthe med på laget, sier Anne Woie, næringssjef i Stavanger kommune.

Powered by Labrador CMS