Karen Fonk er ny kreativ leder i Knowit Experience.

Knowit Experience styrker satsingen på design og kundeopplevelser

Henter kreativ leder fra NoA Ignite.

Publisert

– Jeg fikk øynene opp for Creuna/Knowit da jeg for noen år siden forsøkte å rekruttere en designer derfra, men ble møtt med et vennlig, men kategorisk, «nei». Nå har jeg sagt «ja» til å gå motsatt vei og bli en del av et av Norges mest anerkjente, prisvinnende og integrerte design- og teknologimiljøer, sier Karen Fonk, i en pressemelding.

Får en viktig rolle

Denne uken startet hun som kreativ leder hos Knowit Experience, og skal bidra til å styrke selskapets satsing på design og kundeopplevelser.

– Karen vil få en viktig rolle i arbeidet med å utvikle Knowit Experience videre. Hun har kompetansen, erfaringen og de personlige egenskapene som behøves for å skape tverrfaglige møteplasser og synergier mellom ulike fagfolk og profesjoner, sier administrerende direktør i Knowit Experience, Amund Brandsrud.

Fonk kommer fra tilsvarende stilling i NoA Ignite, der hun var design lead og rådgiver, samt fagansvarlig for merkevare. Hun har jobbet med en rekke merkevarer, blant andre OsloMet, Norsk Luftambulanse, NSB, Stortinget, Lillestrøm Kommune og Hydrovolt.

Like ambisjoner

– Mine ambisjoner er høye og samsvarer med Knowit sine. Jeg ser fram til å kunne bidra aktivt og legge til rette for et optimalt kreativt samspill mellom folk, fag og funksjoner som hever terskelen for hva man kan forvente av brukeropplevelser og verdiskaping i moderne, helhetlige løsninger, sier Fonk.

I Knowit Experience får hun en sentral rolle som inspirator og tilrettelegger for tverrfaglige team som utvikler nyskapende løsninger.

Experience er en del av Knowit-konsernet med mer enn 200 ansatte i Oslo, som blant annet jobbet med kunder som Vy, Storebrand, Norsk Tipping og Talkmore.

Powered by Labrador CMS