– Etter en tids overveielse har jeg kommet frem til at Media Bergen trenger en leder med en annen profil enn det jeg har, sier Tina Stiegler.

Tina Stiegler slutter som konsernsjef i Media Bergen

Det bekreftes i en pressemelding torsdag morgen.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag morgen kunne KOM24 erfare at Tina Stiegler slutter som konsernsjef i Media Bergen, det ble bekreftet fra flere kilder.

Årsaken skal være konflikt om hennes rolle i konsernet. Onsdag formiddag ble det sendt ut en pressemelding med bekreftelse:

– Etter en tids overveielse har jeg kommet frem til at Media Bergen trenger en leder med en annen profil enn det jeg har – slik rollen har utviklet seg, sier Tina Stiegler, i pressemeldingen.

Og legger til:

– Vi har det siste året jobbet med flere strukturelle grep i Media Bergen konsernet. I januar 2023 etablerte vi Apriil AS og samlet alle Apriil-selskapene innenfor samme struktur. Vi kom i denne prosessen frem til at Apriil trenger en egen leder. Vi er i gang med å søke etter en person som kan bekle denne rollen som skal sitte i Bergen, sier hun.

Apriil utgjør halvparten av Media Bergen sin virksomhet.

– Den rollen som ligger igjen i Media Bergen blir derfor betydelig mindre, og dermed ikke så interessant for meg.

Styreleder Geir Inge Lunde, takker for hennes innsats.

– Jeg vil takke Tina for hennes innsats og engasjement for Media Bergen det siste året, sier Lunde.

– Rollen som konsernsjef har vært både lærerik og utfordrende. Jeg er stolt av de endringene vi har fått til, og jeg har blitt kjent med mange hyggelige og dyktige mennesker, avslutter Stiegler.

Powered by Labrador CMS