F.v. Arnulf Røkke, Endre Erdal, Anastasiya Kryvyak og Jørgen Brunborg-Næss.

Synlighet utlyser mastergradsstipend: – Et spark bak til å jobbe hardt

– I stedet for å hele tiden jakte folk innad i bransjen, ønsker vi å bidra til rekruttering av nye talenter.

Publisert

I januar i fjor kunne administrerende direktør i Synlighet, Arnulf Røkke, fortelle at de lanserte «Mastergradsstipend». En løsning de tilbyr alle studenter som skal påbegynne en masteroppgave innen markedsføring eller et av byråets kompetanseområder.

Administrerende direktør i Synlighet, Arnulf Røkke.

I en pressemelding melder byrået at de for andre året lanserer Mastergradsstipend.

– Behovet for dyktige kandidater i årene som kommer blir bare større. I stedet for å hele tiden jakte folk innad i bransjen, ønsker vi å bidra til rekruttering av nye talenter og samtidig øke interessen for vårt fag og vårt selskap, sier Røkke.

I tillegg til støtte og sparring tilbys studentene en fysisk arbeidsplass hos Synlighet, samt 25 000 kroner som blir utbetalt ved godkjent mastergrad.

– Et spark bak

Det første stipendet ble tildelt Endre Erdal og Anastasiya Kryvyak som er i innspurten av en masteroppgave om kundeklubb og verveprogram. BI-studentene trekker frem tilgangen på fagmiljøet i Synlighet som særlig verdifullt.

– Synlighet er en viktig sparringspartner. At funnene fra masteroppgaven gir ny og reell verdi for ledere innenfor markedsføring, er et viktig kriterie for å få en god karakter. Med praktisk erfaring og faglig kunnskap bidrar Synlighet med perspektiver vi gjerne ikke hadde tenkt på, sier Erdal.

– Masterstipendet til Synlighet gjør oss ekstra motivert til å bevise at vi kan levere en god master. Sånn sett fungerer det også som et spark bak til å jobbe hardt!

Vinn-vinn

– Endre og Anastasiya bidrar med ny innsikt på et område som er svært viktig for mange norske bedrifter. Her er det vinn-vinn, sier Røkke.

Søknadsfrist for masterstipendet er 1. mars.

– Studerer du markedsføring, eller skal skrive master innenfor fagfeltet, bør du hive deg rundt å søke masterstipendet til Synlighet. Du får ekstra motivasjon, et sterkt fagmiljø i ryggen og en verdifull sparringspartner, avslutter Erdal.

Powered by Labrador CMS