Espen Hansen Aspås og Kjetil Istad sammen med byråsjef Kristian Hvilen.
Espen Hansen Aspås og Kjetil Istad sammen med byråsjef Kristian Hvilen.

Rud Pedersen med storsatsing på rådgivning til offentlige anbud

Har gjort to strategiske ansettelser.

Publisert Sist oppdatert

Byrået ansetter både Espen Hansen Aspås (41), som kommer fra stillingen som seksjonssjef i Forsvarsmateriell og Kjetil Istad (47), tidligere administrerende direktør i Sykehusinnkjøp.

Det melder de i en pressemelding, fredag.

– Det offentlige kjøper årlig inn varer og tjenester for rundt 600 milliarder kroner. For mange av våre kunder er dette selvsagt et svært viktig marked. Begge har lang erfaring og dyp kunnskap om det offentlige anskaffelsessystemet og kjenner prosessene fra anbudene utformes og helt frem til forhandlinger og kontraktsinngåelser, sier Kristian Hvilen, Managing Partner i Rud Pedersen Public Affairs Norge i pressemeldingen.

Espen Hansen Aspås har siste årene ledet mer enn 50 ulike anbudsprosesser.

– Mange selskaper opplever det som krevende å manøvrere i anbudsprosesser i offentlig sektor, der prosedyrene ofte er komplekse og langvarige, med detaljerte spesifikasjoner som fastlegges lenge før anbudene legges ut. Etter mange år på innkjøpssiden, blir det spennende å hjelpe leverandører til å manøvrere i dette systemet, sier Aspås.

Tidligere direktør Kjetil Istad ser store muligheter for bedre samhandling mellom offentlig og privat sektor.

– Jeg opplever at det er et rom for samhandling som ikke er fullt utnyttet, hvor bedrifter kan være en innovativ samarbeidspartner for det offentlige. Jeg tror min erfaring kan være nyttig for både eksisterende og nye kunder for å skape en konstruktiv dialog med offentlige aktører som styrer innkjøp og anskaffelser, sier Istad.

Powered by Labrador CMS