Aleksander Eikeberg

Aleksander Eikeberg vender tilbake til Fasett

– Jeg er stolt av å få muligheten til å komme tilbake til flinke Fasett og få jobbe med den fineste gjengen i byen.

Publisert

Det sier Aleksander Eikeberg, påtroppende strategisk rådgiver og kundeansvarlig i Fasett i en pressemelding, fredag.

For det er ikke første gang Fasett har ansatt Aleksander: Han jobbet nemlig i Fasett som rådgiver og prosjektleder fra 2011 til 2014. Og siden da har han hatt forskjellige ledende roller på kundesiden, for Altibox og for NorSea.

– Jeg tenker det er en stor fordel at jeg nå har hatt forskjellige roller på begge sider av bordet. Jeg vet en del om både det å jobbe i byrå og hvordan få det beste ut av et byrå som kunde. Samtidig har jeg kommet til at jeg trives best på byråsiden, med å rådgi og jobbe med forskjellige kunder i flere type bedrifter, bransjer og prosjekter, sier Eikeberg i pressemeldingen.

Siden Eikeberg jobbet i Fasett sist har mye endret seg i kommunikasjonsbransjen.

– Tilfanget av inntrykk har blitt større, folk må forholde seg til mye mer kommunikasjon og merkevareopplevelser i mange flere flater. Det å lage god kommunikasjon som treffer, som folk husker og som blir oppfattet riktig tror jeg er blitt mer krevende, mener han i pressemeldingen.

Daglig leder Pål Hjorth Berge er veldig glad for å ha Aleksander tilbake på huset.

– De åtte årene har Alex brukt godt i Lyse, Altibox og NorSea. Nå er han ferdig med den «utdannelsen» og klar for en større rolle i byrå. Vi ønsker Aleksander velkommen hjem, sier Berge i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS