Gründerne Marte Brennbakken og Synnøve Sagafos har allerede sikret seg store aktører på kundelisten.

– Folk må slutte å lage kleine arrangementer

Tidligere Netlife-ansatte, Synnøve Sagafos og Marte Brennbakken, har gått sammen om å grunnlegge sitt eget eventbyrå. 

Publisert

– Det er for få arrangementer som har fokus på bærekraft. For oss er det en selvfølge at arrangementet skal etterlate minst mulig fotavtrykk. Vi pusher kundene og underleverandørene til å velge miljøløsninger hele veien, sier gründer Marte Brennbakken i en pressemelding. 

Sammen med seriegründer og siviløkonom Synnøve Sagafos har hun startet eventbyrået Andre Boller. 

Fra forbruk til ombruk

Med brukervennlighet og bærekraft på agendaen, har de allerede sikret seg kunder som Netlife-eide Y Oslo, Fæbrikstad og Social Media Days.

– Vi skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig å prioritere miljø når man arrangerer events. Bransjen må gå fra å kjøpe til leie – fra forbruk til ombruk. Vi skal bevise at det går an, sier Sagafos.

Tankegangen bak gode arrangementer har de fått fra tech-bransjen og gode digitale brukeropplevelser (UX). De møttes da begge jobbet i designbyrået Netlife, hvor de var med å starte produkt- og designkonferansen Y Oslo. 

Konferansen ble en stor suksess og har vært utsolgt hvert år. Da de stadig fikk forespørsler om å lage lignende arrangementer for andre, så de muligheten til å starte noe eget.

Kleine arrangementer

Hemmeligheten bak en god deltakeropplevelse eller brukeropplevelse på arrangementer er å gjøre en grundig målgruppeanalyse, forteller Sagafos. Hva vil deltakerne ha?

– Hvis du har svaret på det, så er det mye lettere å lage gode arrangementer, sier hun.

Byrået har store planer om å vokse og har noen drømmekandidater som står klare til å hoppe ombord.

– Alle som har lyst til å lage arrangementer med et faglig budskap i bunn som tar folk og miljø på alvor er våre drømmekunder, sier Sagafos.

– Ja, også må folk slutte å lage kleine arrangementer hvor deltakerne kun sitter igjen med et nøkkelbånd og et minne om en energisk foredragsholder, som vant bronse i 1994 og som fortalte om hvordan du blir en fantastisk toppleder, avslutter Brennbakken.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS