Jørn Finsrud og Andrea Pasman er nyansatte i Spoon.

Spoon ruster opp: Henter nyansatt og erfaren journalist

– Målet vårt er ikke å vokse mest mulig, men å levere tjenester og ressurser som både kundene og vi som jobber her er stolte av, sier byråleder Siv Tonje Solfjeld.

Publisert

– Jeg synes det er ekstra moro å komme til et sted som virkelig tør å satse, med både TV/video- og podkast-studio in house, sier Jørn Finsrud i en pressemelding.

Han er ansatt som innholdsprodusent innenfor bransjene bygg og bolig i Spoon.

– Investert mye i egne ansatte

50-åringen fra Holmestrand har med seg mange års erfaring som journalist, redaksjonssjef og kreativ leder i Båtliv og Båtmagasinet. I Spoon skal han jobbe med tekstproduksjon, men kan også bidra med foto og video.

– Det er høy kompetanse på alle områder og et virkelig godt arbeidsmiljø. Jeg går hver helg og gleder meg til å komme tilbake på jobb, sier han.

Spoon er en del av byrågruppen People People People og teller i dag 41 ansatte på heltid og to på deltid, samt to faste frilansere på fulltid i Norge.

– Vi har investert mye i egne ansatte og vårt in house-tilbud de siste årene. Målet vårt er ikke å vokse mest mulig, men å levere tjenester og ressurser som både kundene og vi som jobber her er stolte av, sier byråleder Siv Tonje Solfjeld.

Headhuntet fra SoMe

Andrea Pasman Hauger er nyutdannet grafisk designer fra Westerdals og ansatt som junior designer. Hun har en helt fersk bachelor i grafisk design fra Westerdals, og har ved siden av studiene laget emballasjedesign, identitetsdesign og innholdsproduksjon til SoMe og nyhetsbrev for nettbutikken Skin Secret.

Hauger ble oppdaget på sosiale medier, og Spoon tok kontakt med henne etter å ha lagt merke til henne på Instagram. Etter en kaffeprat så byrået at hun ville gli rett inn i miljøet.

– I Spoon er det mange spennende prosjekter jeg gleder meg til å jobbe med, og jeg er glad for muligheten til å vokse i et større fagmiljø. Jeg ble satt raskt i jobb da jeg kom hit, det er moro å få tillit som dette helt fra start, sier Hauger.

Powered by Labrador CMS