Linn Marie Hammernes - med nesten 20 år bak seg som journalist skal hun nå være H+Ks spydspiss på mediehåndtering fremover.
Linn Marie Hammernes - med nesten 20 år bak seg som journalist skal hun nå være H+Ks spydspiss på mediehåndtering fremover.

Hill+Knowlton styrker seg på mediehåndtering – henter tidligere journalist

– I likhet med mange journalister har jeg vært skeptisk til bransjen.

Publisert Sist oppdatert

Hill+Knowlton Strategies henter inn tidligere økonomijournalist Linn Marie Hammernes, med lang erfaring fra Finansavisen, NRK og TV 2.

Det melder byrået selv i en pressemelding, mandag.

– Det er en spennende tid å komme inn i Hill+Knowlton på, med ny ledelse og mange nye medarbeidere. I likhet med mange journalister har jeg vært skeptisk til bransjen, men nå fikk jeg muligheten til å være med på å forme både min egen stilling og selskapet. Det kunne jeg ikke takke nei til, sier Linn Marie Hammernes i pressemeldingen.

Hun startet nylig i Hill+Knowlton Strategies, der hun skal være spesialrådgiver med mediehåndtering som fagområde.

Hun har jobbet som journalist i 19 år, i hovedsak i Finansavisen men også i NRK, TV 2 og Nettavisen. Hammernes har erfaring som skrivende journalist, TV- og radioreporter og i perioder programleder for økonominyheter. Hammernes er utdannet siviløkonom.

– Etter så mange år i mediebransjen er det veldig spennende å komme bak fasaden, der jeg får tilgang til det som skjer på en helt annen måte. Og jeg ser at erfaringen jeg har kan være til stor nytte for Hill+Knowltons kunder, sier Hammernes.

Det seneste året har Hammernes vært seniorrådgiver i kommunikasjonsavdelingen i Arbeids- og inkluderingsdepartementet.

Der har hun jobbet tett mot politisk ledelse, og blant annet gitt råd i kommunikasjonsspørsmål, håndtert pressehenvendelser, planlagt medieutspill og ledet pressekonferanser.

– Med lang journalisterfaring og innsikt i økonomi- og finanssektoren vil Linn Marie bli en solid ressurs for våre kunder. I tillegg har hun også verdifull departementserfaring. Vi ser fram til at Linn Marie skal styre fagområdet for mediehåndtering videre, sier den norske Hill+Knowlton-sjefen Andreas Wabø i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS