Med Landor på plass i Via Vika, er tre WPP-selskaper samlet. Hans Martin Megård (t.v) og Andreas Wabø er godt fornøyd med «samboerskapet».

Landor flytter inn hos Hill & Knowlton

Nok et WPP-selskap flytter inn hos Hill & Knowlton i VIA Vika. – Styrker samarbeidet og nettverket, sier Andreas Wabø i H&K.

Publisert

– De siste årene har vi samarbeidet tett med Hill & Knowlton og andre WPP-selskaper i hele verden. Det var dermed naturlig for oss å flytte inn i lokalene i Oslo. Vi vinner stadig flere kunder, og målet er å kunne tilby styrken av vårt internasjonale nettverk i Norge.

Det sier Hans Martin Megård, Executive Director Nordic Region i Landor, i en pressemelding.

WPP-gruppen er verdens største nettverk av byråer. Andreas Wabø, administrerende direktør i Hill & Knowlton og BCW i Norge, er svær glad for et kraftfullt WPP-fellesskap sentralt i Oslo.

– Innflyttingen knytter oss enda tettere sammen med et av verdens ledende merkevareselskaper, noe som gir oss tilgang til mer merkevarekompetanse. Det styrker samarbeidet i WPP-nettverket, og det er utrolig gode nyheter både for oss og kundene våre, sier Wabø. 

Store muligheter for samarbeid

Landor-gruppen består av flere byråer som spesialiserer seg på branding. Brand Performance, som handler om å regne finansiell verdi av merkevarer og merkevarestrategier, er en av selskapets spisser.

Hans Martin Megård, Executive Director Nordic Region i Landor.

Det gir store muligheter for samarbeid med det strategiske miljøet i Hill & Knowlton, ifølge Megård.

– I Norden har Landor kunder som Vattenfall, Neste, Swedbank og DNV, og vi er allerede i gang med felles prosjekter med H&K.

Selv har Hans Martin 25 års erfaring som merkevarerådgiver og byråleder. Før han begynte som leder for Landor i Norden, jobbet han som Nordisk CEO i Scandinavian Desgin Group og daglig leder i Brandlab. Hans Martin har tidligere jobbet 13 år for Landor i London, Dubai og Hamburg.

BCW på plass i januar

I fjor høst ble sammenslåingen av WPP-selskapene Hill & Knowlton og BCW kjent. BCW, som i det norske markedet har spesialisert seg på strategisk kommunikasjon og myndighetskontakt, flyttet inn i VIA Vika i januar.

Med Landor på laget og på plass i lokalene, er WPP-nettverket styrket.

– Samlet er vi et kraftsenter og Norges mest internasjonale kommunikasjonsbyrå, med lokal spisskompetanse og global slagkraft, sier Wabø.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS