Leif Iversen og Anette Jamtvedt gleder seg til å jobbe mer med Espen Hoff (midten).
Leif Iversen og Anette Jamtvedt gleder seg til å jobbe mer med Espen Hoff (midten).

Espen Hoff blir assosiert seniorrådgiver i Nucleus

Skal bistå kunder av Nucleus med oppdrag knyttet til strategi- og endringsprosesser.

Publisert

– Hyppige samfunns- og markedsendringer krever at virksomheter evner å omstille seg på en strategisk og tillitsfull måte. Kunnskapen om effektive endringsprosesser må derfor sitte i ryggmargen på enhver ledergruppe, sier Espen Hoff i en pressemelding.

Han blir nå assosiert seniørrådgiver i Nucleus.

Hoff har nær 25 års toppledererfaring fra både dagligvare-, byggevare og restaurantbransjen. 

Han var inntil nylig konsernsjef i Dely AS, tidligere Umoe Restaurants,, og har vært administrerende direktør i blant andre Peppes Pizza, Byggmakker og Rimi. 

Det har vært en trend de siste årene at kompleksiteten i endringsprosessene øker, og at mange kunder har behov for bistand også til rådgiving og gjennomføringen. Det er en av grunnene til at Nucleus nå knytter til seg Espen Hoff.

Hoff har som leder ved flere anledninger stått i krevende krise- og endringsprosesser.

– Finanskrisen i 2008-2010 var mitt første møte med behovet for større, raske og effektive endringsprosesser. Men ingenting slår situasjonen i mars 2020 når jeg måtte sende alle medarbeidere på hjemmekontor og permittere over 3000 kollegaer, forteller han i pressemeldingen. 

Han sier at det å stå i kriser og endringsprosesser alltid er svært krevende, men at det er viktig at du som leder går foran og tør å stå i det.

 – Det er samtidig helt avgjørende at du har evne å lytte til pianoet – en metafor jeg ofte bruker. Det er nemlig en av de viktigste egenskapene en leder kan ha, spesielt i møte med usikkerhet. Komplekse problemstillinger har ingen enkle løsninger. Og skal vi finne de gode løsningene, er vi avhengig av å lytte til pianoet, sier Hoff.

Byråleder Anette Jamtvedt i Nucleus er svært fornøyd med å få Espen Hoff med på laget. 

– Hoff har ledet endringer i store virksomheter, og utfyller dermed godt vårt tilbud til kunder som har behov for endringer. Som assosiert seniorrådgiver vil han være en svært verdifull ressurs når våre kunder trenger endrings- og ledelsesrådgivning, sier Jamtvedt. 

Powered by Labrador CMS