NAF og Anti har hentet inn Hagle for å rekruttere flere mekanikere.
NAF og Anti har hentet inn Hagle for å rekruttere flere mekanikere.

Hagle lager musikk for å rekruttere mekanikere

For å øke rekruttering av mekanikere gikk NAF utradisjonelle veier for å vekke interessen hos de som elsker å skru.

Publisert Sist oppdatert

Sammen med bandet Hagle slapp de før påske låta «Mekke bil», som nærmer seg 500.000 strømminger på Spotify og har allerede tronet øverst på musikkvideolisten på YouTube. 

Låta er en hyllest til mekanikeren og alle som elsker å skru på biler, der NAF er en naturlig ingrediens både i tekst og bilde. Denne uken begynner NAF Senter sin rekrutteringskampanje der låta og egne mekanikere inntar hovedrollen.

Det melder Anti i en pressemelding. 

Anette Løvstad, markedssjef for NAF Senter er storfornøyd med låtslippet:

– Sangen setter ord på det vi bryr oss om, å skru på biler sammen med en god gjeng. Det er det våre ansatte opplever hver dag, og noe vi håper flere blir interessert i. Ekstra gøy var det for flere av våre mekanikere som fikk sin musikkvideo-debut sammen med Hagle.

Hagle spiller country-rap og har både vunnet og vært nominert til flere Spellemannspriser. Spesielt for bandet er deres forhold til livet på bøgda, med bil, og flere av låtene deres var med på NRK-suksessen Rådebank.

Strategisk rådgiver i ANTI, Torstein Drogseth forklarer:

– Markedet opplever en mekanikermangel, så det er hard konkurranse om de beste hodene. For å få nå gjennom til hjertene og hodene til mekanikerne dykket vi ned i kulturen og hektet oss på stemmer de allerede hører på, nemlig Hagle.

NAF Senter har 49 verksteder og 300 ansatte over hele Norge, og er Norges eneste egeneide bilverkstedkjede. Ambisjonene er store, og nye verksteder er i planlegging.

I «Mekke bil» gjør Norgesmester i drifting, Tor Anders Ringnes, sin debut som rapper, og mange av de mest kjente profilene i «rægge-miljøet» dukker også opp i musikkvideoen.

Kreativt team i ANTI er Gerd Marie Stangeland og Nina Bugge.

– Rægging er Norges største subkultur, som etter Rådebank-suksessen endelig har blitt stueren. Å spille inn musikkvideo med den gjengen var en energiboost av de sjeldne! Og du vet du har truffet en nerve når det allerede har blitt en meme!

Powered by Labrador CMS