Hans Petter stub (Til venstre i bilde) og Trygve Tellefsen.
Hans Petter stub (Til venstre i bilde) og Trygve Tellefsen.

ANFO overtar Magnet Awards

– Denne konkurransen blir med på å styrke det arbeidet vi gjør.

Publisert

– Det er ingen annen organisasjon i Norge som har bedre kompetanse på å gjennomføre konkurranser på en så god måte som ANFO gjør, sier Hans Petter Stub, gründer av Magnet Awards, i en pressemelding.

Magnet Awards er en konkurranse i Employer Branding som har pågått siden 2016, og vært arrangert av Whydentify i samarbeid med Universum Men nå i 2021 tar ANFO over ansvaret, og vil være arrangør fremover.

– Passer vår profil

– Vi er veldig glade for få denne muligheten. ANFO jobber med alt annonsørene foretar seg, også HR faget, så denne konkurransen blir med på å styrke det arbeidet vi gjør. Det er en viktig konkurranse og en sentral fagdisiplin som passer vår profil meget bra. sier Trygve Tellefsen som er eventansvarlig i ANFO, i den samme pressemeldingen.

– En av ambisjonene med at vi tar over ansvaret for Magnet Awards er å få økt oppmerksomhet til det voksende fagfeltet employer branding i både HR- og markeds- og kommunikasjonsavdelinger, sier Tellefsen.

Seks kategorier

Planen med årets konkurranse er caseinnsendelse i slutten av april og en digital gjennomføring i starten av juni.

Det er i dag seks kategorier som løfter frem det arbeidet som gjøres, både internt og eksternt. Alle som jobber med rekruttering og employer branding kan delta i konkurransen.

Powered by Labrador CMS