Anita Svanes (47) er ansatt som kommunikasjonsdirektør i Flyr.
Anita Svanes (47) er ansatt som kommunikasjonsdirektør i Flyr.

Det ferske flyselskapet Flyr har ansatt kommunikasjonsdirektør

– Dette blir en unik og svært spennende mulighet til å bidra i den videre utviklingen av hele Norges nye flyselskap, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Det nye norske flyselskapet Flyr har ansatt Anita Svanes (47) som kommunikasjonsdirektør, opplyses det om i en pressemelding,

Svanes kommer fra Møller Mobility Group, hvor hun har vært kommunikasjonssjef hos importøren Harald A. Møller, for bilmerkene Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy.

– Jeg er stolt av å bli en del av det dyktige teamet i Flyr, og vil takke alle kolleger og ledere i Møller Mobility Group for fantastiske og lærerike år. Dette blir en unik og svært spennende mulighet til å bidra i den videre utviklingen av hele Norges nye flyselskap, som skal sørge for at det norske folk får muligheten til å reise smart og bærekraftig både i Norge og til populære reisemål i Europa. Jeg ser frem til å komme skikkelig i gang, sier Svanes i meldingen.

Svanes har også erfaring som kommunikasjonssjef i General Motors Norge, og tidligere har hun vært kommunikasjonsrådgiver i Citroën Norge, samt hatt engasjement i Norges Eksportråd i Paris, Europaparlamentet i Luxemburg og Ecobank Benin i Cotonou. Hun har en Executive Master of Management-grad fra BI innen kommunikasjon og internasjonal ledelse. Hun har også en bachelorgrad og mastergrad i informasjons- og kommunikasjonsvitenskap fra Sorbonne-universitetet i Paris, samt en cand.mag-grad med fagene merkantil fransk, internasjonal handel, markedsføring og rettslære fra Høgskolen i Østfold og Universitetet i Oslo. Svanes har også fullført flere lederprogram i Møller Mobility Group.

Den nye kommunikasjonsdirektøren i Flyr starter 2. august.

Powered by Labrador CMS