Anita Svanes (47) er ansatt som kommunikasjonsdirektør i Flyr.

Det ferske flyselskapet Flyr har ansatt kommunikasjonsdirektør

– Dette blir en unik og svært spennende mulighet til å bidra i den videre utviklingen av hele Norges nye flyselskap, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det nye norske flyselskapet Flyr har ansatt Anita Svanes (47) som kommunikasjonsdirektør, opplyses det om i en pressemelding,

Svanes kommer fra Møller Mobility Group, hvor hun har vært kommunikasjonssjef hos importøren Harald A. Møller, for bilmerkene Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy.

– Jeg er stolt av å bli en del av det dyktige teamet i Flyr, og vil takke alle kolleger og ledere i Møller Mobility Group for fantastiske og lærerike år. Dette blir en unik og svært spennende mulighet til å bidra i den videre utviklingen av hele Norges nye flyselskap, som skal sørge for at det norske folk får muligheten til å reise smart og bærekraftig både i Norge og til populære reisemål i Europa. Jeg ser frem til å komme skikkelig i gang, sier Svanes i meldingen.

Svanes har også erfaring som kommunikasjonssjef i General Motors Norge, og tidligere har hun vært kommunikasjonsrådgiver i Citroën Norge, samt hatt engasjement i Norges Eksportråd i Paris, Europaparlamentet i Luxemburg og Ecobank Benin i Cotonou. Hun har en Executive Master of Management-grad fra BI innen kommunikasjon og internasjonal ledelse. Hun har også en bachelorgrad og mastergrad i informasjons- og kommunikasjonsvitenskap fra Sorbonne-universitetet i Paris, samt en cand.mag-grad med fagene merkantil fransk, internasjonal handel, markedsføring og rettslære fra Høgskolen i Østfold og Universitetet i Oslo. Svanes har også fullført flere lederprogram i Møller Mobility Group.

Den nye kommunikasjonsdirektøren i Flyr starter 2. august.

Powered by Labrador CMS