Anne-Lise Mørch von der Fehr tiltrer rollen 3. januar 2023.

Anne-Lise er ny daglig leder i Kommunikasjonsforeningen

Navnet på den nye lederen ble avslørt under Høstseminaret mandag.

Publisert Sist oppdatert

I mai ble det kjent at Therese Manus etter ti år i Kommunikasjonsforeningen skulle bli ny marked- og kommunikasjonsdirektør ved Henie Onstad Kunstsenter.

Styreleder Svein Inge Leirgulen uttalte til KOM24 i mai at det var store sko å fylle for en arvtager etter Manus, og at de var på jakt etter en multikunstner.

– Vi var på leting etter en leder som forstår kraften av frivillighetsarbeidet i lokallagene, som evner å løfte foreningens samfunnsstemme, har erfaring fra organisasjonslivet og vet hvordan vi tiltrekker oss medlemmer. Ikke minst var det viktig å finne en god leder for sekretariatets ansatte. Altså en multikunstner, sier Leirgulen til Kommunikasjonsforeningens hjemmeside.

Anne-Lise Mørch von der Fehr er ny leder i Kommunikajsonsforeningen.

Under Høstseminaret mandag, kunne Leirgulen avsløre at Anne-Lise Mørch von der Fehr er ny leder i Kommunikajsonsforeningen.

Hun har siden 2016 jobbet som leder for kommunikasjon og marked i arbeidstakerorganisasjonen Delta. Hun er utdannet statsviter fra Universitet i Oslo og har journalistutdanning fra engelske Darlington College of Technology. Og hun har 20 års erfaring som journalist og leder i norsk presse.

Mørch von der Fehr kjenner Manus fra tidligere, da de jobbet sammen i Budstikka.

– Det blir spennende å ta over som daglig leder etter Therese Manus. Det blir litt som å hoppe etter Wirkola, men vi har sikkert ulik kompetanse. Jeg tror dette blir en veldig morsom jobb og en spennende gruppe folk å jobbe for, sier hun til KOM24.

Hun tiltrer rollen som daglig leder 3. januar.

– Jeg er opptatt av faget og faglig utvikling at vi skal faglig relevant for medlemmene våre.

Mørch von der Fehr har jobbet flere år i VG som reporter, nyhetsleder og Storbritannia-korrespondent. Hun har også i flere år vært leder for VG-journalistenes fagforening.

Powered by Labrador CMS