Anne Martha Leidland flytter tilbake til Stavanger og begynner som senior prosjektleder i Fasett.
Anne Martha Leidland flytter tilbake til Stavanger og begynner som senior prosjektleder i Fasett.

Fasett henter fra TV 2: – Stolt av å få være med

Den første desember begynner Anne Martha Leidland i Fasett.

Publisert Sist oppdatert

Anne Martha Leidland (37) er ansatt som ny senior prosjektleder i Fasett, opplyses det om i en pressemelding torsdag.

Leidland kommer fra TV 2 hvor hun har jobbet som kommunikasjons- og PR-rådgiver, og som pressekontakt for store produksjoner som blant annet Kompani Lauritzen, Skal vi danse, Norske Talenter og OL i Sotsji.

Hun er opprinnelig fra Stavanger og flytter nå hjem fra Bergen hvor hun har bodd siden 2004.

– Jeg gleder meg stort til å jobbe sammen med de kloke hodene i Fasett! Det er veldig stas å bli kollega med så dyktige folk i forskjellige fagfelt, og ikke minst ser jeg fram til å jobbe med de spennende kundene i Fasetts portefølje. Det er er kreativitet, kunnskap og profesjonalitet i alt Fasett gjør, og jeg er stolt av å få være med å bidra på dette sterke laget, sier hun i meldingen.

Daglig leder i Fasett, Pål Hjorth Berge, er begeistret for å få Leidland med på laget.

– Fasett leter alltid etter de aller flinkeste, og Anne Martha er ingen standard prosjektleder. Med hennes bakgrunn og erfaring vil Fasett få en ny og sterk ressurs i ledelse og organisering av prosjekter, og hun vil jobbe i grensesnittet prosjektledelse/rådgivning og vil dermed bidra til å styrke og skape gode kunderelasjoner og lønnsom kommunikasjon for våre kunder og oppdragsgivere. Vi er svært glade for å få Anne Marthas kompetanse og erfaring inn i huset hos oss, sier han i samme melding.

Leidland begynner i Fasett 1. desember.

Powered by Labrador CMS