Siri Hofstad Ruud, Steffen Fjærvik og Anne Mørk-Løwengreen er alle klare for MarkedsPartner.
Siri Hofstad Ruud, Steffen Fjærvik og Anne Mørk-Løwengreen er alle klare for MarkedsPartner.

MarkedsPartner henter tre nye: Steffen Fjærvik går tilbake til kommunikasjonsbransjen

Har startet som rådgiver for kommunikasjon og innhold i MarkedsPartner.

Publisert Sist oppdatert

Journalist, redaktør og foredragsholder Steffen Fjærvik (50) har startet som rådgiver for kommunikasjon og innhold i MarkedsPartner.

Det melder selskapet selv i en pressemelding, torsdag.

Henter fra Venstre

Der har han fått selskap av Anne Mørk-Løwengreen (44) og Siri Hofstad Ruud (27) som også er nye i selskapet.

Mørk-Løwengreen kommer fra jobben som innholdsprodusent i Simployer og har en fortid som journalist både i Halden Arbeiderblad, P4 og NRK Østfold.

Hofstad Ruud har nettopp lagt bak seg en hektisk valgkamp som kommunikasjonsrådgiver for Venstre. Hun har tidligere vært salgs- og markedssjef i Norges Eiendomsmeglerforbund.

Steffen Fjærvik har i flere år vært tilknyttet Institutt for Journalistikk (IJ) som fagmedarbeider og den siste tiden som innleid kurs- og foredragsholder gjennom sitt selskap Fjærvik Consulting. Han vil fortsette med noe kursvirksomhet ved siden av fast jobb i MarkedsPartner.

– Mitt hovedengasjement er som rådgiver for kommunikasjon i MarkedsPartner og her vil jeg jobbe tett med en rekke kunder, men jeg er glad for å få muligheten til fortsatt å holde noen kurs og foredrag, sier Fjærvik.

Skal jobbe fra Sarpsborg

Han har konsulenterfaring fra Gambit H+K og jobbet tidligere som redaksjonell leder og journalist i NRK (TV, radio og nett). Han har også vært ansvarlig redaktør i TVØstfold og jobbet i Sarpsborg Arbeiderblad.

MarkedsPartner nærmer seg 50 ansatte. De har hovedkontor på Grålum i Sarpsborg og flytter nå sitt Oslo-kontor til Story House Egmonts lokaler i Nydalen. Story House Egmont kjøpte seg for to år siden inn med 25 prosent i MarkedsPartner.

De tre nyansatte skal alle jobbe i avdelingen for kommunikasjon og innhold. Fjærvik og Mørk-Løwengreen som rådgivere fra kontoret i Sarpsborg, mens Hofstad Ruud er innholdsprodusent og har til daglig tilhold på Oslo-kontoret.

Powered by Labrador CMS