Even Lübeck og Annemarte G. Norevik har begge fått seg jobb i Trigger.
Even Lübeck og Annemarte G. Norevik har begge fått seg jobb i Trigger.

Trigger henter rådgivere fra NTB og Power

Even Lübeck og Annemarte G. Norevik går inn som nye PR-rådgivere i byrået.

Publisert

Det melder Trigger i en pressemelding.

Lübeck er mangeårig journalist i NTB og VG, men forteller at han lenge har vært fascinert av hvordan PR-rådgivere jobber og hvordan kommunikasjonsbyråer er satt sammen.

Har drømt om Trigger i fire år

Allerede for fire år siden meldte han sin interesse til en tidligere ansatt i Trigger, men fikk beskjed om at det på det tidspunktet var ansettelsesstopp.

– Så jeg måtte tørke mine tapre tårer, legge den drømmen på is i noen år og fortsatte da som journalist. For jeg skulle ingen andre steder enn Trigger hvis jeg skulle over på den «andre siden». Da sjansen bød seg denne høsten, var det ingen tvil om at jeg skulle takke ja. Man kan med andre ord si at en drøm har gått i oppfyllelse, sier Lübeck i pressemeldingen.

Han startet i jobben allerede i midten av november.

– Å komme med ferske journalistbriller tror jeg kan være en styrke. Samtidig liker jeg å tenke stort og se løsninger andre ikke har tenkt på, sier han.

På nyåret slår Annemarte G. Norevik følge med Lübeck når hun trer inn dørene i Trigger- lokalene på Youngstorget.

Hun har flere års erfaring som PR-rådgiver i både Apriil og VASS, men kommer sist fra Power der hun har ledet kommunikasjonen rundt elektrokjedens eksklusive merkevarer.

– Appellerer veldig til meg

Tidligere har hun vært journalist både i TV 2 og Nettavisen.

– Trigger vil jo lage kommunikasjon som betyr noe i menneskers liv og hverdag, og det appellerer veldig til meg. For å få budskapet ut er det bra at jeg vet en del om hva pressen vil ha og om redaksjonelle vurderinger. Samtidig har jeg god erfaring med å forstå kunders behov, men også utfordre dem på hvordan de skal skape synlighet, sier Norevik i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS