F.v. Lise Marie Mørkved, Henrik Henriksen, Josephine Berntzen, Markus Schrødahl, Annette Eidesen, Cathrine Moksnes og Kaja Rambæk.

The Oslo Company med kvalitetslevering til Maarud

– En perfekt match for vår Håndverkschips, sier markedsansvarlig i Maarud.

Publisert Sist oppdatert

Etter lang tid med utvikling lanserer Maarud Håndverkschips, og denne uken er produktet endelig i butikken.

The Oslo Company har utviklet det kreative konseptet og står bak kampanjen.

– Briefen til The Oslo Company var at vi ønsket at produktet skulle svare for seg selv, med råvarene og håndverket i fokus. Det har de levert på, og vi har jobbet tett sammen med et utrolig dyktig og dedikert team som har skjønt vårt behov gjennom hele prosessen, forteller markedsansvarlig i Maarud, Cathrine Moksnes, i en pressemelding.

Nerdet fra potet til produkt

Maarud har laget potetgull siden 1936.

– Vi har aldri tidligere brukt så lang tid på å komme frem til et produkt. Og sjelden har vi vært så fornøyd med resultatet!, forteller prosjektleder i Maarud, Annette Eidesen stolt.

Kreatør i The Oslo Company, Josephine Berntzen, sier det er ekstra stas å jobbe med et produkt som kunden er skikkelig stolt av.

– Det er jo ingen tvil om (etter uante mengder testsmaking) at det ligger godt håndverk i alle ledd. Det føltes derfor helt riktig å nerde skikkelig på reisen fra potet til produkt.

– Perfekt match

Filmen er produsert av Flambert, med Kaja Rambæk som produsent og Henrik Henriksen som regissør.

– Flambert har produsert en vakker film hvor råvarene virkelig spiller hovedrollen. Henrik sitt øye for detaljer skinner gjennom i hvert millisekund, sier Moksnes.

Og legger til:

– Det vi har gjort sammen med The Oslo Company og Flambert tidligere har skilt seg ut i tester ved at målgruppa faktisk ser hele reklamefilmen. Det er noe man sjelden opplever i dag, så for oss er det et tegn på at de kan håndverket, og dermed var en perfekt match for vår Håndverkschips, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS