– Vi vet at 90.000 barn i Norge har en mamma eller pappa som drikker for mye alkohol, og at en av ti voksne drikker på en måte som utgjør stor risiko for helsa og for å bli avhengig. Derfor trengs Av-og-til, sier Ragnhild Kaski.

Ragnhild Kaski er ny generalsekretær i Av-og-til

– Hun har med seg verdifull kompetanse på områder som er sentrale for oss fremover.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Jeg gleder meg til å jobbe for bedre alkovett! Jeg ser frem til å jobbe tett med ansatte, styret og en bred allianse av samarbeidsorganisasjoner og kommuner, sier Kaski, i en pressemelding torsdag.

Som generalsekretær i Av-og-til får hun ansvar for å lede arbeidet for å redusere de negative følgene av alkoholbruk i samfunnet.

Verdifull kompetanse

– Vi vet at 90.000 barn i Norge har en mamma eller pappa som drikker for mye alkohol, og at en av ti voksne drikker på en måte som utgjør stor risiko for helsa og for å bli avhengig. Derfor trengs Av-og-til, og arbeidet for bedre alkovett og større kunnskap i befolkningen om de negative konsekvensene av alkohol, påpeker hun.

Kaski kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Kirkens Bymisjon, og har tidligere vært generalsekretær i AUF, og har vært folkevalgt for Arbeiderpartiet.

– Vi er veldig glade for å ha Ragnhild Kaski på plass. Hun har med seg verdifull kompetanse på områder som er sentrale for oss fremover, sier styreleder i Av-og-til, Knut Haugsvær.

Kaski tar over etter tidligere generalsekretær Randi Hagen Eriksrud, som gikk over til en stilling som kommunikasjonsdirektør i Utdanningsetaten i Oslo kommune høsten 2021. Den nye generalsekretæren starter i jobben 1. januar.

Powered by Labrador CMS