Nina Kraugerud Ertzaas er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i NHO.
Nina Kraugerud Ertzaas er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i NHO.

Nina Kraugerud Ertzaas er ny kommunikasjons­direktør i NHO

Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Arbeids- og inkluderingsdepartementet.

Publisert Sist oppdatert

Kraugerud Ertzaas har vært kommunikasjonssjef i departementet i elleve år. Hun har tidligere bakgrunn som politisk journalist blant annet i VG, Dagbladet og TV2. Hun har også vært debattleder og nyhetsanker på radio.

– Vi er veldig glade for at Nina vil lede kommunikasjonsarbeidet i NHO. Hun har bred erfaring fra politikk, ledelse og kommunikasjon innenfor arbeidslivfeltet, og har vært en sentral kommunikasjonssjef i mange år. Med sin bakgrunn og sine personlige egenskaper vil hun styrke og komplettere vårt kommunikasjonsmiljø og bidra i den videre utviklingen hos oss, sier direktør for region, samfunn og kommunikasjon i NHO, Christian Chramer i en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å jobbe for et styrket og fremtidsrettet næringsliv, i en arbeidsgiverorganisasjon med høye ambisjoner og mye energi. Det blir vemodig å slutte i en jobb det har vært et enormt privilegium å ha, men jeg gleder meg samtidig til å bli en del av NHO-laget, sier Nina Kraugerud Ertzaas.

Kraugerud Ertzaas har en Master i International Relations fra London School of Economics og cand. mag. fra Universitetet i Oslo. Hun tiltrer stillingen som kommunikasjonsdirektør i NHO i august 2022.

Powered by Labrador CMS