– Han har en skarp penn og har i lengre perioder av karrieren hatt engelsk som arbeidsspråk, noe som vil være til stor verdi for oss og våre kunder
– Han har en skarp penn og har i lengre perioder av karrieren hatt engelsk som arbeidsspråk, noe som vil være til stor verdi for oss og våre kunder

Thor Steinhovden går fra NHO til Corporate Communications

Har i en årrekke vært en mye brukt kommentator på amerikansk politikk i ulike medier, deriblant som valgkommentator for TV 2 og som innholdansvarlig på NRK-dokumentarserien UXA.

Publisert

Steinhovden kommer fra stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i NHO Reiseliv, og var tidligere kommunikasjonssjef i Tankesmien Agenda. Han har også jobbet for Den amerikanske ambassaden i Oslo, det norske generalkonsulatet i San Francisco og flere frivillige organisasjoner.

– Vi er svært glade for å få Thor til CC. Han er en allsidig rådgiver med bred erfaring innen media, samfunnskommunikasjon og organisasjonsarbeid fra både inn- og utland. Hos oss vil han jobbe med generell kommunikasjonsrådgivning, men også spisse seg på andre områder, for eksempel bærekraftrapportering. Han har en skarp penn og har i lengre perioder av karrieren hatt engelsk som arbeidsspråk, noe som vil være til stor verdi for oss og våre kunder, sier Kaia Tetlie, managing partner i Corporate Communications i en pressemelding.

Thor Steinhovden har i en årrekke vært en mye brukt kommentator på amerikansk politikk i ulike medier, deriblant som valgkommentator for TV 2 og som innholdansvarlig på NRK-dokumentarserien UXA.

– Folkene i CC er kjent som en særdeles hyggelig og dyktig gjeng, et rykte jeg allerede har fått bekreftet etter noen uker på kontoret. Å komme inn i CC i en periode der aktiviteten er så høy og etterspørselen økende, vil by på mange varierte erfaringer og utfordringer. Nå gleder jeg meg til å brette opp ermene og bidra, sier Steinhovden i pressemeldingen.

Steinhovden er sertifisert rådgiver i den internasjonale standarden for bærekraftrapportering, Global Reporting Initiative (GRI).

Rådgiveren har en mastergrad i sammenlignende politikk fra London School of Economics og en bachelor i statsvitenskap og historie fra St. Olaf College i Minnesota.

Etter ansettelsen av Steinhovden teller selskapet 25 medarbeidere, hvorav 16 er partnere.

Powered by Labrador CMS