Marianne Nordli tiltrer stillingen som senior prosjektleder. Her sammen med Managing Partner Kristian Hvilen.
Marianne Nordli tiltrer stillingen som senior prosjektleder. Her sammen med Managing Partner Kristian Hvilen.

Rud Pedersen Public Affairs henter Marianne Nordli

Den tidligere kompetanselederen i Fremskrittspartiet tiltrer stillingen som senior prosjektleder tirsdag.

Publisert

– Jeg gleder meg til å jobbe med dyktige folk i Rud Pedersen og løse små og store oppdrag for kundene og samarbeidspartnerne. Rud Pedersen er en attraktiv organisasjon hvor jeg får brukt bredden i min kompetanse sammen med et dyktig team både her hjemme og internasjonalt, sier Marianne Nordli i en pressemelding tirsdag.

Hun kommer fra rollen som kompetanseleder i Fremskrittspartiet, og har lang erfaring med kompetanseheving, prosjektledelse og rådgivning.

Nordli tiltrer stillingen som senior prosjektleder i Rud Pedersen fra 1. mars, og vil ha overordnet ansvar for Arendalsuka, bistå kunder med rådgivning, strategi og posisjonering, samt Rud Pedersens interne kompetanseutvikling.

Tilfører bred kompetanse

Nordli har tidligere jobbet med kurs- og kompetanseheving i Fremskrittspartiets organisasjon, på alle nivåer. Hun har også siden 2013 ledet partiets samlede deltakelse under Arendalsuka, og har vært prosjektleder for en rekke større landskonferanser og landsmøter i partiet.

I 14 år har hun jobbet som internasjonal trainer og konsulent, og var i åtte år akkreditert for å holde lederkurset til EU-kommisjonen, og dens institusjoner i Brussel.

– Marianne tilfører en bred kompetanse inn i Rud Pedersen. Vi opplever økt etterspørsel fra kunder på Arendalsuka, og Marianne vil styrke troppen med sin erfaring særlig på dette området i tillegg til en god politisk teft og kunnskap, sier Kristian Hvilen, Managing Partner i byrået.

Powered by Labrador CMS