Arne-Inge Christophersen

Arne-Inge Christophersen går inn i rekrutteringsbransjen

Skal rekruttere innenfor salg, media og kommunikasjon.

Publisert

Arne-Inge Christophersen går inn i rekrutteringsbransjen som partner i selskapet Qualified Professionals med ansvar for fagområdet salg og marked.

Det melder selskapet i en pressemelding.

– Jeg har lenge blitt forespurt om jeg kan hjelpe til med å finne kandidater i media og kommunikasjonsbransjen. Det er ikke like lett hvis man ikke har verktøyene for søk og ikke minst gode testverktøy, sier Christophersen i pressemeldingen.

– Når nå muligheten kom hos Qualified Professionals var jeg ikke i tvil. Jeg kjenner personene bak selskapet og salg, media og kommunikasjon ligger mitt hjerte nært. Her kan jeg bruke fagkunnskapen min sammen med ledererfaringen jeg har hatt siden 1987, sier han.

Christophersen har lang fartstid innen for medie- og kommunikasjonsbransjen.

Han har vært nordisk konsernsjef i Skandinavisk Media Consult, var med oppstarten av Mediacom og var der viseadministrerende direktør, administrerende direktør i en årrekke i Intitiative Universal Media (IUM), viseadministrerende direktør med ansvar for salg og marked i Clear Channel samt nordisk prosjektdirektør i samme selskap.

Han har og vært mangeårig styreleder og talsperson Mediebyråenes interesseorganisasjon (MIO), som er forløperen til dagen Mediebyråforening.

- En av de viktigste oppgavene blir finne rette kandidat som også passer inn i organisasjonen og vil trives der. At man har gjort suksess et sted betyr ikke automatisk at man vil gjøre det på nytt sted. Det blir like feil å finne feil kandidat som å få en god kandidat som ikke vil trives, avslutter Christophersen.

Powered by Labrador CMS