I 2021 var Astrid Valen-Utvik juryleder under årets Social Media Awards.
I 2021 var Astrid Valen-Utvik juryleder under årets Social Media Awards.

I fjor feiret prisutdelingen ti år – i år blir det ingen utdeling

Social Media Days dropper prisutdelingen i år, men forsikrer at den er tilbake neste år: – Skal gjøre prisutdelingen til den festen den burde være, sier arrangør.

Publisert

Neste uke braker det løs med Social Media Days (SMD) i Oslo. Konferansen holdes for første gang i SMDs historie på Colosseum kino.

Dette er ikke det eneste som er nytt av året. For mindre planlegging enn normalt, har resultert i at prisutdelingen, Social Media Awards faller bort i år.

– Vi hadde rett og slett ikke kapasitet til dette i år. Jeg vet at det ble gjort endringer og lagt til nye kategorier i fjor, og vi har snakket mye med de som var involvert i fjor, sier daglig leder i Forse Events, Werner Andreassen, til KOM24.

Social Media Awards som tidligere het Gullenken, hadde tiårs jubileum i fjor, og flere av kategoriene ble endret for å være mer relevante.

– Vi vet at noen kategorier opplevdes overlappende og utydelige tidligere år, så nå har vi ryddet opp og gjort kategoriene enda mer relevante for dagens sosiale medier-verden, uttalte juryleder Astrid Valen-Utvik i 2021.

Andreassen forteller at rammen rundt prisutdelingen kan bli noe annerledes i fremtiden, og at utdelingen er tilbake i 2023.

– Vi har ikke konkret bestemt akkurat hvordan den skal foregå nå, men vi skal i hvert fall gjøre prisutdelingen til den festen den burde være, sier han.

Powered by Labrador CMS