– Jeg ser frem til å jobbe for å sette kvinners rettigheter på agendaen, både i Norge og internasjonalt, sier Idun Moe Hammersmark.
– Jeg ser frem til å jobbe for å sette kvinners rettigheter på agendaen, både i Norge og internasjonalt, sier Idun Moe Hammersmark.

Idun Moe Hammersmark er ny seniorrådgiver i CARE Norge

Etter flere års arbeid med interessepolitikk har Hammersmark tredd inn i rollen som seniorrådgiver for kommunikasjon og politikk i CARE Norge.

Publisert

– Jeg ser fram til å jobbe for å sette kvinners rettigheter på agendaen, både i Norge og internasjonalt. Det er flott å ta del i et arbeid som fremmer kvinners deltakelse og handlekraft, sier Hammersmark i en pressemelding mandag.

Som seniorrådgiver for kommunikasjon og politikk vil hun styrke den faglige kompetansen og kommunikasjonsavdelingen ytterligere. Hammersmark vil arbeide med politisk pådriverarbeid for kvinners rettigheter og økt likestilling. I tillegg vil hun jobbe for, og sammen med, et ansvarlig næringsliv som bidrar i oppnåelsen av bærekraftsmålene.

Hammersmark kommer fra stillingen som daglig leder i Krisesentersekretariatet hvor hun jobbet med å styrke krisesentertilbudet nasjonalt. Hun har også lang fartstid fra organisasjonsverden, hvor hun tidligere har vært daglig leder i Attac Norge. I tillegg har hun hatt praksis i UNDP Beijings Advocacy Team hvor hun jobbet med politisk påvirkningsarbeid innen klima- og utviklingspolitikk.

Hammersmark har bakgrunn fra Universitetet i Oslo og Beijing universitet.

Leder for kommunikasjon og politikk, Susanne Lende, sier de er svært glade for å ha Hammersmark med på laget for å styrke CAREs politiske og kommunikasjonsfaglige kompetanse ytterligere.

– Idun har bred kunnskap og erfaring med arbeid for kvinners rettigheter og kjønnsbasertvold mot kvinner, noe som vil komme til gode i vårt arbeid både nasjonalt og internasjonalt. Hun vil bli en viktig ressurs for videreutviklingen av CARE Norges arbeid, og vi er veldig glade for å ha Idun på plass hos oss.

Powered by Labrador CMS