Med sin bakgrunn som innholdsprodusent i Schjærven er jeg sikker på at Vetle vil tilføre oss mye nytt og også styrke oss på digital kommunikasjon, sier NRK.
Med sin bakgrunn som innholdsprodusent i Schjærven er jeg sikker på at Vetle vil tilføre oss mye nytt og også styrke oss på digital kommunikasjon, sier NRK.

Vetle Nielsen er ny kommunikasjons­rådgiver i NRK

Starter i NRK 1. september.

Publisert

Det melder NRK i en pressemelding, mandag morgen.

Vetle Nielsen (27) kommer fra en stilling som innholdsprodusent i Schjærven Reklamebyrå.

Har erfaring som journalist

– Dette er rett og slett en drømmejobb. Jeg kunne ikke si nei til å jobbe med kommunikasjon i landets viktigste medieinstitusjon. Nå gleder jeg meg stort til å lære av dyktige kolleger, utfordre der jeg kan og bidra til å løfte NRKs kommunikasjonsarbeid, sier Nielsen i pressemeldingen.

Nielsen har en bachelor i journalistikk fra Universitetet i Nordland og en bachelor i PR og markedskommunikasjon fra BI. Han har tidligere arbeidserfaring fra kommunikasjonsavdelingen i Discovery og har også jobbet som journalist.

Nielsen vil jobbe med kommunikasjon både internt i NRK og ut mot presse og publikum.

– Styrker oss på digital kommunikasjon

Han erstatter Andreas Blaauw-Hval som sluttet i NRK for å begynne som pressekontakt i DNT i sommer.

Det var hele 142 søkere på stillingen.

– Vi søkte etter en dyktig, kreativ og nytenkende kommunikasjonsrådgiver og det har vi fått i Vetle. Med sin bakgrunn som innholdsprodusent i Schjærven er jeg sikker på at Vetle vil tilføre oss mye nytt og også styrke oss på digital kommunikasjon, sier Katrine Smedbråten Andresen, leder for PR og publikum i NRK.

Powered by Labrador CMS