Hedda Hiller
Hedda Hiller

Hedda Hiller blir kommunikasjons­rådgiver for Avinor

Blir kommunikasjonsrådgiver for den nye flyplassen i Mo i Rana og flyplassprosjektet i Bodø.

Publisert

- Jeg er veldig stolt og ydmyk. Jeg oppfatter Avinor som et svært respektert og profesjonelt selskap, som jeg gleder meg til å jobbe i, sier Hedda Hiller til lokalavisen Rana Blad.

Hiller kommer fra jobben som journalist i nettavisa Rana No og konstituert redaktør i Vefsn No. Hun har fortid fra Rana Blad, blant annet som kulturleder.

– Jeg synes jo selv at jeg har fått den mest spennende kommunikasjonsjobben i hele Norge. Nå skal jeg få være med på hele løpet, fra at maskinene nå er fullt i gang på byggeplassen til at det faktisk står en ferdig flyplass der. Det er en historisk viktig hendelse i Rana, og jeg ser frem til å følge den prosessen fra innsiden, sier Hiller til lokalavisen.

Kommunikasjonssjef i Avinor, Joachim Westher Andersen sier at Hiller var den de fikk best kjemi med gjennom alle tre intervjurundene.

– Vi skjønte tidlig at vi ikke klarer å løse kommunikasjonsbehovet fra hovedstaden. Dette er et viktig prosjekt og Hillers hovedoppgave blir å åpne prosjektet for lokale naboer, lokalpressen, kommunen og det lokale næringslivet, samt for regionen. Det samme gjelder også for Bodø, men i starten vil primærfokuset ligge på Mo i Rana i og med at prosjektet i Bodø ikke er kommet like langt, sier han.

Powered by Labrador CMS