Peder Qvale er klar for ny jobb i slutten av mars.

Peder Qvale gir seg i OED

Blir seniorrådgiver for kommunikasjon og innhold i Knowit Experience.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Jeg har trivdes kjempebra bra i Olje- og energidepartementet, men da denne muligheten dukket opp var det veldig interessant, sier Peder Qvale til KOM24.

Etter litt over fire år som kommunikasjonsrådgiver i OED går turen videre til Knowit Experience. Der blir han seniorrådgiver for kommunikasjon og innhold.

– I OED jobber vi veldig reaktivt med medier, og i Knowit Experience får jeg anledning til å jobbe spesifikt med flere prosjekter. Jeg trives veldig godt med å produsere innhold helt fra start og vil få mulighet til å være litt tekstforfatter i den nye jobben.

Knowit Experience er et konsulentfirma som støtter bedrifter og organisasjoner i den digitale omstillingen. Nylig sikret de seg en avtale med Avinor som er verdt inntil 70 millioner kroner, og vil stå for reklamebyråtjenester og strategisk merkevarerådgivning de neste tre årene, med mulighet for forlengelse og totalt fem år.

Flere muligheter med kommunikasjon

Qvale er tidligere journalist og har vært innom Lindesnes avis, Farsunds Avis og Teknisk Ukeblad. I 2016 gikk han «over» til rene kommunikasjonsstillinger, først innom Regnskogfondet og Unibuss AS, før han fant veien til Olje- og energidepartementet.

Tanken om å returnere til journalistikken la han tidlig bort.

– Jeg kan til tider savne det og tenkte tanken litt i starten da jeg gikk over til kommunikasjonsbransjen, men nå synes jeg mulighetene er større innenfor kommunikasjonsarbeid. Man kan gå i flere og bredere retninger enn i journalistikken.

Første stopp blir Knowits lokaler på Skøyen, deretter bærer det til nye lokaler i Oslo sentrum og Universitetsgata i april.

– Jeg håper selvfølgelig vi er ferdige med hjemmekontor når jeg begynner i ny jobb og at jeg får møtt alle nye kolleger fysisk. Men vi har sett at det også er fint mulig fra hjemmekontor, selv om det ikke er ideelt.

Qvale tiltrer den nye stillingen i slutten av mars.

Powered by Labrador CMS