Fra venstre: Erland Skui, Henrik Pettersen Sunde, Axel Revheim, Harald Fæste og Kristin Storrusten.

Nucleus har hentet fire nye

Nucleus starter det nye året med fire nye medarbeidere på plass.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Jeg er meget fornøyd med å ha signert en så sterk kvartett. Vi opplever økt etterspørsel og ser behovet nå for å styrke oss ytterligere innen strategisk rådgivning, PR og medierådgivning og visuell innholdsproduksjon. Her ser vi både økt etterspørsel, samt at dette er strategisk viktige områder for oss, sier byråleder Axel Revheim i Nucleus i en pressemelding.

Mens Kristin Storrusten og Henrik Pettersen Sunde begynte nå, var Harald Fæste og Erland Skui på plass før jul.

Forfatter og journalist

Kristin Storrusten har lang erfaring som forfatter, journalist og kommunikasjonsrådgiver. Hun begynte 5. januar og kom til Nucleus fra stillingen som Markedsansvarlig for barne- og ungdomsbøker i forlaget Vigmostad & Bjørke og Ena forlag.

– Kristin har jobbet med kommunikasjon og formidling både fra kundesiden og fra mediene, og i de fleste kanaler – fra sosiale medier til podkast. Denne bredden og erfaringen i kommunikasjonsfaget vil gjøre henne til en viktig ressurs for våre kunder, sier Revheim.

Harald Fæste kom til Nucleus i november 2021 etter å ha jobbet to år som kommunikasjonsrådgiver i Leidar. I Nucleus vil han jobbe med PR og medierådgivning, krisekommunikasjon, finansiell kommunikasjon og strategisk kommunikasjon.

– Ungt talent

Henrik Pettersen Sunde begynte i Nucleus 6. januar. Han har de siste årene jobbet som kommunikasjons- og samfunnskontakt for organisasjonen Ung i Trafikken/Rusfri Trafikk og vært kommunikasjonsansvarlig i NFF Hordaland, dommerseksjonen.

Erland Skui ble før jul ansatt som visuell innholdsprodusent. Hans nøkkelkompetanse er filmfoto, motion design, klipp og grade.

– Erland er et ungt talent som allerede har rukket å vise seg fram internt. Innhold er et viktig satsingsområde for oss, og i økende grad ser vi at innholdsproduksjonen blir visuell i form av foto, film og animasjon.

Powered by Labrador CMS