REKRUTTERER: Fredrik Stavik (til venstre) og Petter Tveøy blir ansatt i Schibsted Delivery.
REKRUTTERER: Fredrik Stavik (til venstre) og Petter Tveøy blir ansatt i Schibsted Delivery.

Fredrik Stavik blir bærekraftssjef i Schibsted Delivery

– Vi skal gjøre det vi kan for å kutte utslipp fremover.

Publisert

– Vi har en svært viktig jobb foran oss. Jeg ønsker å bygge videre på planene våre om ha en fossilfri distribusjon innen 2030 og være utslippsfri innen 2040. Dette skal balanseres med at vi stadig frakter mer etter hvert som vi vokser og flere bruker oss. En utfordring jeg ser frem til å jobbe mer med, sier Fredrik Stavik i en pressemelding.

Han har rykket opp og fått stillingen som direktør for verdikjede og bærekraft. 

Han har de siste seks årene har gått gradene i Helthjem Netthandel, hvor han har vært sentral i den enorme veksten selskapet har hatt. Fra 35 til godt over 500 millioner i årlig omsetning, og nå rundt 15 millioner pakkeleveringer årlig.

Helthjem har nylig flyttet inn i en ny hovedterminal på Vestby i Follo, som holder den fremste miljøsertifiseringen (BREEM) og til sommeren kommer solceller på taket som skal sikre økt egenproduksjon av strøm.

– Vi skal gjøre det vi kan for å kutte utslipp fremover. For eksempel er vi nå i gang med å erstatte fossilt drivstoff med biodrivstoff på flere av de største lastebilene våre og vi skal kjøpe flere elektriske Paxstere som kan brukes av budene til hjemleveringene våre, sier Stavik.

I tillegg har de ansatt Petter Tveøy, som kommer fra en stilling som IT-direktør i Tine Gruppen og han vil få lignende rolle i Schibsted Delivery. 

Powered by Labrador CMS