Det innovative grønne byrået Team Tomorrow har nylig utvidet eierkretsen med 17 nye eiere, og tar et betydelig steg fremover i sin misjon om å fremme en bærekraftig livsstil.

17 influensere inn på eiersiden i grønt byrå

I Team Tomorrow er målet at alle samarbeid profilene gjennomfører skal inspirere og engasjere forbrukere til en mer bærekraftig livsstil.

Publisert

Det har gått halvannet år siden bærekraftsprofil Hanne-Lene Dahlgren og medieprofil Nikolai Mathisen startet Norges første grønne byrå for influensere. 

I januar i år fikk de med seg tidligere Oda-topp Louise Fuchs som partner og styreleder. Nå har selskapet tatt det strategiske skrittet å invitere profiler til å bli eiere i selskapet.

-Vi er ikke et vanlig byrå, og vi ønsker ikke å være et vanlig byrå heller. For et vanlig byrå kan ikke endre verden, da må man gjøre noe uvanlig. Vi har fått tilliten til og samlet noen av Norges sterkeste stemmer på laget, og sammen skal vi nå som eiere og profiler jobbe enda tettere sammen for et mer bærekraftig samfunn, sier gründer Hanne-Lene Dahlgren i en pressemelding. 

17 nye medeiere 

Blant de nye eierne finner man navn som Sandra Lyng, Maria Abrahamsen, Isabelle Ringsnes, Vibeke Klemetsen og Ingrid Bergtun. 

-Navnet Team Tomorrow reflekterer vår ambisjon om å bygge noe unikt sammen med våre profiler. Å samles på eiersiden forsterker vår styrke i arbeidet med å bygge et selskap som bidrar til en positiv forskjell i samfunnet, sier partner og styreleder Louise Fuchs. 

Med hele 17 profiler som medeiere, pluss ansatte og gründere, forsterker byrået deres felles visjon om bærekraft. 

– Sammen er vi ikke bare et team, men en bevegelse som er dedikert til å forme en grønnere fremtid for alle, sier gründer og daglig leder Nikolai Mathisen.

Utvider styret og styrker tilbudet 

Psykolog og forfatter Maria Abrahamsen går inn i styret sammen med Ingrid Bergtun som er en av Norges mest kjente hobbysyere og ekspert innen redesign og gjenbruk.

- Klesindustrien er en versting når det kommer til utslipp og avfall og jeg gleder meg skikkelig til å jobbe videre med løsninger, inspirere til gjenbruk og formidle hvor grumsete klesindustrien er samarbeid med denne kunnskapsrike gjengen, sier Ingrid Bergtun. 

-Vi lever i en tid hvor influensere har stor innflytelse på folks helsevalg. Det er et privilegie og et ansvar. Selv brenner jeg for å styrke folkehelsen, og det er derfor svært meningsfult å få sitte i styret av Team Tomorrow, forteller psykolog og forfatter Maria Abrahamsen. 

Hun vil også jobbe aktivt med et eget tilbud til profilene i Team Tomorrow.

Abrahamsen vil bidra med psykologkompetanse i form av veiledning av profilene og hvordan de kan ta vare på seg selv. 

– Det å være en offentlig person kan se idyllisk ut, men det innebærer også risikofaktorer for profilenes mentale helse og privatliv, sier hun. 

Powered by Labrador CMS