Per Valebrokk skal på Nytt på Nytt

PR-rådgiver skal være med på Nytt på Nytt: – Skrekkblandet fryd

Per Valebrokk er med for andre gang.

Publisert

Det er fredag og det er gullrekka.

Hva er vel da bedre enn å bruke en halvtimes tid sammen med en PR-rådgiver?

Slår du på NRK i kveld og ser på Nytt på Nytt kan du se at det faste panelet med Bård Tufte Johansen, Isalill Kolpus og Johan Golden har denne uken fått med seg artist Ella Marie Hætta Isaksen og ikke minst Per Valebrokk fra Storm communications. 

– Å være på Nytt På Nytt er selve definisjonen på uttrykket «skrekkblandet fryd». Det er utrolig morsomt, men også ganske skummelt, sier Valebrokk til KOM24. 

Han sier at det å finne balansen mellom å forsøke å være morsom uten at man bare rører eller er useriøs, er ikke så lett når kameraene er på og fanger opp alt du sier og gjør.

– Det er jo også noe med programmets ikoniske status. Du skal helst ikke tulle deg bort på et program som du selv og alle du kjenner liker og har et sterkt forhold til. Så presset er absolutt på å levere i selskap med noen av Norges beste komikere. Ingen liten utfordring, sier han.

Dette er andre gang han er med på Nytt på Nytt, første gang var tilbake i 2015, da var det Live Nelvik, som var den andre gjesten.

Valebrokk skryter av profesjonaliteten han ble møtt med i NRK.

– En klokkeren sekser i kvalitet og profesjonalitet, rett og slett. Der lærte jeg mye som jeg tar med meg i jobben som PR-rådgiver.

I Storm communications gru-gleder de seg til fredagens sending.

– Per er en bedre rådgiver enn han er komiker, men det hender han glimter til, sier kollega og kamerat Marius Parmann.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS