Erwin Teigen går fra nå nedlagte BCW til Norges Musikkorps Forbund
Erwin Teigen går fra nå nedlagte BCW til Norges Musikkorps Forbund

Han er ny kommunikasjons­ansvarlig i NMF

Norges Musikkorps Forbund har ansatt Erwin Teigen som kommunikasjons- og markedsansvarlig,

Publisert

Teigen kommer fra stillingen som rådgiver i konsulentselskapet BCW og har jobbet med kommunikasjon på Stortinget. 

– Min oppfatning er at mange undervurderer samfunnsrollen korps har. Personlig er jeg imponert over hvordan over 1600 korps kan samle barn, unge og voksne fra alle samfunnslag i et fellesskap, sier Teigen i en pressemelding.

Teigen kommer fra konsulentbyrået Burson Cohn & Wolfe (BCW), hvor han har jobbet med strategisk kommunikasjon og analyse. Tidligere har han også jobbet for stortingsgruppen til Fremskrittspartiet hvor han har jobbet mye med politisk kommunikasjon og sosiale medier.

– Hans perspektiver utenfra korpsbevegelsen vil hjelpe oss med å nå flere og nye mennesker, og bidra til å styrke vår posisjon som en ledende kulturfrivillig organisasjon, sier generalsekretær Kjersti Tubaas i pressemeldingen.

Norges Musikkorps forbund (NMF) er den største kulturfrivillige organisasjonen i Norge, med over 60 000 medlemmer fordelt på ca. 1600 medlemskorps.

Hovedkontoret er i Bergen, hvor det er 20 ansatte. De har og 20 ansatte fordelt på resten av landet. 

Kommunikasjon- og markedsavdelingen i NMF har mange prosjekter på gang. 

Blant annet jobbes det nå med å oppgradere hjemmesiden og utvikle en ny nettportal for musikanter, dirigenter og frivillige. 

– I tillegg jobber vi for bedre partnerskap med kommersielle aktører, omdømme og reklamekampanjer for korps og styrking av informasjonsarbeidet for alle medlemmene våre, sier han i pressemeldingen. 

NMF melder skal også fortsette å være en tydelig samfunnsaktør på vegne av korpsene både lokalt, regionalt og nasjonalt. 

– Det gjøres blant annet ved å synliggjøre korpsenes egenverdi og gjennom jevn og god dialog med beslutningstakere i alle ledd, sier han.

Powered by Labrador CMS