Tobias Strandskog blir ønsket velkommen til BCW av Kristian Sarastuen.

BCW henter «politisk nerd» fra Stortingsgruppen til Høyre

– Vi har hatt Tobias i kikkerten en stund.

Publisert

– Da Kristian Sarastuen ringte kunne jeg ikke annet enn å svare ja. BCW er et dynamisk og spennende miljø med mange internasjonale kunder, og BCW har kontorer over hele verden. Her er det store muligheter for utveksling, hvor jeg kan bo og jobbe i utlandet, sier Tobias Strandskog i en pressemelding.

Han slutter nå som rådgiver i Høyre for å jobbe som rådgiver i BCW.

Der skal han inn i teamet som rådgiver og han legger ikke skjul på hvor drømmekontoret ligger.

– Som den politiske nerden jeg er, så er drømmekontoret i Washington DC. Ingenting er mer spennende enn å følge amerikanske politikk.

Tidligere i år kunne Kristian Sarastuen, CEO i BCW Oslo, vise til resultatvekst på 40 prosent for byrået etter flere år med underskudd. Nå henter han inn rykende fersk kompetanse for å møte en stor etterspørsel etter politisk analyse og forståelse.

– Vi har hatt Tobias i kikkerten en stund. Han er en usedvanlig dyktig rådgiver og kjenner samferdselsfeltet godt. I tillegg har han en meget skarp penn og gir ærlige, direkte råd. Han er også en lagspiller og passer svært godt inn i det teamet vi nå jobber med å bygge opp. Kundene våre kommer til å bli svært glad i Tobias, sier Sarastuen.

Strandskog sier i pressemeldingen at han er klar på at han ikke forlater jobben i Stortingsgruppen med lett hjerte.

– Jeg har jobbet i Høyre nesten sammenhengende siden 2017, og de to siste årene har vært i Stortingsgruppen. Nå var det på tide å gjøre noe nytt og jeg gleder meg veldig.

Powered by Labrador CMS