Bente Kvam Kristoffersen jubler over å ha hentet hjem en rekke priser under SABRE Awards, fredag. Nå skal de snart feire prisene med de ansatte hjemme i Norge.
Bente Kvam Kristoffersen jubler over å ha hentet hjem en rekke priser under SABRE Awards, fredag. Nå skal de snart feire prisene med de ansatte hjemme i Norge.

Slik skal Trigger feire at de ble årets nordiske byrå på SABRE Awards

– Nå har vi funnet formen vår skikkelig.

Publisert

Fredag i forrige uke gjorde Trigger stor suksess på det som mange definerer som VM i PR, da de stakk av med hele fem priser under årets SABRE Awards, blant annet ble de kåret til årets nordiske byrå.

Nå er byråsjef Bente Kvam Kristoffersen kommet hjem og er klar for å feire prestasjonene.

– Det har vært så travelt at vi har nesten ikke rekt å feire det ordentlig. Men vi skal feire det ordentlig på sommerfesten vår, som etter to år med pandemi kan være på restaurant igjen. Da skal vi feire, ha taler og klappe litt, sier Kvam Kristoffersen til KOM24.

Hun sier det er viktig å ta seg tid til å feire noe man har gjort i lag.

Hun forteller at hun har fått flere tilbakemeldinger etter fredagens prisbonanza.

– Det blir lagt merke til, ikke bare internt, men og bransjekollegaer synes dette er fint. For et norsk byrå som hevder seg internasjonalt er noe vi som bransje ønsker å få til. Jeg setter pris på at dette klappet på skulderen kommer, sier hun.

Kvam Kristoffersen kaller det for noe annet å vinne kåringen som årets nordiske byrå, kontra det å vinne en kategori.

– Det går til hele byrået for innsatsen vi har lagt ned over tid. Det er det som er ekstra stort med utdelingen i London, sier hun.

Hun sier at både ansatte og kunder blir inspirert av å få slik heder samt for rekrutteringen.

– Vi driver med rekruttering i en bransje og et landskap der det er viktig å trekke til seg de rette talentene. Dette betyr mye for helheten for oss som selskap og vår posisjon, sier hun og legger til at dette gir dem selvtillit og er et bevis på at de gjør mye rett.

– Dette viser at vi har snudd skuta. Nå har vi funnet formen vår skikkelig, sier hun.

Prisutdelingen i London var første gang siden 2019 at bransjekollegaer og konkurrenter fra hele verden kunne samles i London til prisutdeling. Kvam Kristoffersen sier det var uvanlig å være i en sånn setting igjen.

– Som vår rådgiver Charlotte Granbo sa, du får en større forståelse for konkurransen og hvor mye den betyr for alle som deltar. Når vi sitter og jobber så sitter i vi blinde og vi ser ikke alle de som er der ute. Hver person som var til stede på utdelingen representerte en stor gjeng. Da skjønner vi hvor hard konkurransen er, sier hun.

Powered by Labrador CMS