Marte Leirvåg er imponert over partikollega Bent Høies tale til ungdommen.

JULEPRATEN

Marte fikk kjæreste i 2020. Hun synes det var morsomt at alle lokalavisene absolutt skulle skrive om det

– Jeg ante ikke at kjærlighetslivet mitt var så spennende! Bestiller gjerne et litt mindre klissete 2021.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

KOM24 har stilt seks spørsmål til en rekke folk i kommunikasjonsbransjen om året som har gått, og hva de gjør denne julen.

Denne gangen er det kommunikasjonssjef i Grieg-gruppen, Marte Leirvåg, som svarer i julepraten.

– Hva gjør du i julen?

– Jeg har feiret jul med en god venninne, og det har vært så bra! Etter hvert skal jeg også hjem til familie i Solund, hvor jeg har vokst opp. Det blir ellers tid til å gå på fjellet, lese bøker og være med fine folk som betyr mye. Det er jeg takknemlig for!

– Hva vil du anbefale andre å lytte til/smake på/lese/se eller høre denne julen?

– Lytt til Stein Berge sitt nydelige julealbum: Twelve Songs of Christmas. Nydelig! Smak på pepperkaker med blåmuggost om du ikke allerede er hekta. Les Marit Eikemo sine bøker eller Nina Lykke sin «Full spredning». Er du politisk interessert anbefaler jeg Aftenpodden på det varmeste. Av andre podcaster anbefaler jeg «Tut og Mediekjør» og «Mellom Oss fra NRK».

– Hva er det morsomste du har opplevd dette året?

– Det beste jeg har opplevd i år er å få tilbud om ny og spennende jobb i Grieg Gruppen. Det morsomste? Vel - kanskje ikke så morsomt men i alle fall litt komisk at begge de store avisene i Bergen mente det var interessant å skrive om at jeg hadde fått meg kjæreste. Ante ikke at kjærlighetslivet mitt var så spennende! Bestiller gjerne et litt mindre klissete 2021.

LES OGSÅ: – Hos oss blir det selvfølgelig ribbe. Tenke seg å servere noe annet på julaften!

– Du får invitere tre bransjekollegaer på middag. Hvem inviterer du og hvorfor?

  1. Saliba Andreas Korkunc, god Høyre-kollega og politisk rådgiver for Bent Høie. Han må ha hatt et vilt heftig år! Vil gjerne høre hvordan det har vært å kommunisere politisk under en pandemi. Og spise middag med en god venn jeg ikke har møtt på en god stund!
  2. Eva Hille, kommunikasjonsdirektør i Bergen kommune. En av kommunene med størst utbrudd av smitte. Vil gjerne høre hvordan de har jobbet med kommunikasjon under krisen og hva de har lært. Her har helt sikkert næringslivet mye å lære også!
  3. Kommunikasjonssjefen/ markedssjefen i Jernia, bedriften som lagde årets beste julegave-annonse! Vil høre om kreativitet og få påfyll fra noen som har tenkt helt utenfor boksen, og gitt noe som betyr noe til oss alle.

– Hva husker du best fra kommunikasjonsåret 2020?

– Bent Høies «Til Ungdommen»-tale i forbindelse med koronakrisen. Vi blir utsatt for 2500 budskap hver eneste dag, så det at helseminister oppnår å sette slike spor med sin retorikk under en krise, er imponerende.

– Hva tror du vil prege kommunikasjonsbransjen i 2021?

– Beredskap. Nå er det ikke lenger en akuttsituasjon men den nye normalen er uforutsigbar. Det krever enormt mye av oss som ledere og av oss som skal kommunisere stadige endringer til ansatte som har ulike behov. Det tror jeg blir krevende. Og så vil jo 2021 handle mye om stortingsvalget til høsten. Spennende! Gleder meg, jeg er som du sikkert har skjønt over middels interessert i norsk politikk.

LES OGSÅ: Hadde 100 mill. i markedsføringsbudsjett – Vi var som fritt vilt

Powered by Labrador CMS