F.v. Cathrine Delp og Maria Sætre.
F.v. Cathrine Delp og Maria Sætre.

Netlife ansetter nye strateger

Henter Maria Sætre fra NoA Ignite og Cathrine Delp fra DNB.

Publisert

– Netlife har en tydelig og modig stemme i norsk designbransje. De har valgt å gå visuelt og språklig i en egen retning. Det synes jeg er interessant, fordi det sier meg at dette er en gjeng som tror på design, kommunikasjon og strategi, og ikke minst på differensiering, sier Sætre, i en pressemelding onsdag.

Hun kommer fra jobben som visuell designer og rådgiver i NoA Ignite, og elsker å dykke ned i nye problemstillinger, forstå menneskers behov og utfordringer, analysere hvordan de kan løses, og realisere nye løsninger og produkter.

– Også liker jeg måten personvern og cookies er forklart på nettsidene. Du ser at dette er et byrå som tar kundene sine på alvor og ønsker å gjøre teknologi tilgjengelig, legger hun til.

Imponerer hver gang

Delp kommer fra stillingen som forretningsutvikler og strateg i DNB, og har bred erfaring fra utvikling av produkter og tjenester i DNB. Nå gleder hun seg til å hjelpe Netlifes kunder med å utforme og realisere strategi, lede prosjekter og drive forretningsutvikling.

– Netlife har mye spennende på gang og gode verdier som resonnerer hos meg. Jeg er overbevist om at Netlife kommer til å oppnå store ting i fremtiden. Dessuten har de skapt et fellesskap med kompetente og engasjerte mennesker som imponerer hver gang de åpner munnen. Folk med faglig integritet som lager utrolig kule ting, forteller hun.

Begge i gang med tjenesteutvikling for design- og teknologibyrået, og skal jobbe for kunder som spenner fra veldedige organisasjoner til store etablerte virksomheter. Felles for dem er at de vil lage bedre tjenester for brukerne sine. Det blir alt fra digitale tjenester, apper og nettsider til kundereiser, strategier og identitet.

– Vi er så fornøyde med å ha sikret oss Sætre og Delp på laget vårt. Jeg gleder meg til å samarbeide med dem fremover og ikke minst se våre gode kunder få gleden av å jobbe med dem, sier Beth Stensen, daglig leder i Netlife.

Powered by Labrador CMS