Ann Mari Nygjerde, Nils Benna og Bård Idås.

Nils Brenna blir hodejeger

Harald Eias podkast-makker blir rådgiver og tekstekspert i FRAM Rekruttering og rådgivning AS.

Publisert Sist oppdatert

Nils Brenna er kjent som Harald Eias makker i podkasten «Big 5» (tidligere «Sånn er du»), der duoen intervjuer en rekke kjente nordmenn med utgangspunkt i gjestens personlighetstest. 

– Jeg har hele mitt yrkesliv jobbet med å kartlegge folk. Jeg har vært nysgjerrig på rekrutteringsbransjen, og er trygg på at FRAM er rett byrå å samarbeide med, sier Brenna i en pressemelding. 

Brenna har bred og verdifull erfaring fra medie- og byråbransjen: Han har vært analysesjef i VG, jobbet i NRKs analyseavdeling og vært strategisk leder i reklamebyrået DDB. 

Han var også med på å starte humor- og vitenskapsprogrammet «Brille».

Perfekt faglig match

I Fram vil Brenna møte på både Ann Mari Nygjerde og Bård Idas som startet opp rekrutteringsselskapet på nyåret i år etter både å ha konkurrert og jobbet sammen.

– Jeg ser fram til at våre eksisterende og nye kunder skal få høste av Nils Brennas unike og mangfoldige kompetanse. I tillegg er han inspirerende og morsom å jobbe med, og det er viktig når vi skal bygge landets dyktigste fagmiljø på rekruttering til media, kommunikasjon og samfunnsliv, sier Bård Idås, daglig leder i FRAM, i en pressemelding.

– Bakgrunnen og erfaringen Nils tar med seg er en perfekt match for oss, legger han til. 

Testing blir en av FRAMs tjenester

FRAM benytter personlighetstester i alle rekrutteringsprosesser. I tillegg skal FRAM tilby tester som en selvstendig tjeneste til kandidater, team, ledergrupper og enkeltpersoner. Mange team og grupper har behov for å forstå mer av sin interne dynamikk og hvordan det påvirker beslutningsprosesser og resultater.

– Ved å ta en personlighetstest, og i forlengelsen av testen få en grundig gjennomgang av resultatene, blir mange bedre i stand til å forstå seg selv. Dermed øker sannsynligheten for at man kan forbedre mellommenneskelige relasjoner gjennom bedre kommunikasjon og økt evne til konflikthåndtering, sier Brenna.

Selv om ansettelser er en av de viktigste beslutningene en leder kan ta, stoler mange på magefølelsen. 

– Personlig kjemi er viktig, men forskning viser at strukturerte rekrutteringsmetoder, med bruk av psykometriske tester, mangedobles treffsikkerheten ved en ansettelse. Derfor er tester et viktig verktøy for å sikre god kvalitet på en rekrutteringsprosess, sier Bård Idås i FRAM.

Powered by Labrador CMS