Bjørknes og NKI velger SMFB som nytt byrå. Fra venstre: Belinda Jensen, Yasmin Bhatti, Viktoria Hansson, Linus Hjellström, Pia Ølstad, Lasse Polmar og Cecilie Bryner.
Bjørknes og NKI velger SMFB som nytt byrå. Fra venstre: Belinda Jensen, Yasmin Bhatti, Viktoria Hansson, Linus Hjellström, Pia Ølstad, Lasse Polmar og Cecilie Bryner.

Fremover skal SMFB jobbe med Bjørknes og NKI

– Det er utrolig givende å få jobbe med produkter som er så avgjørende for fremtiden til veldig mange unge mennesker.

Publisert

Gjennom mange år har Bjørknes og NKI hjulpet tusenvis av studenter med å nå sine mål i livet. Fremover skal SMFB få jobbe med begge merkevarene, opplyses det om i en pressemelding.

– Både Bjørknes og NKI sine målgrupper er krevende og spennende grupper å kommunisere til. Samtidig er de også på vei inn i kanskje den viktigste fasen i livet sitt. Fokuset på digital undervisning og teknologi med økt læringsutbytte blir viktigere og viktigere, og hele undervisningssektoren er i en veldig spennende utvikling. Det er utrolig givende å få jobbe med produkter som er så avgjørende for fremtiden til veldig mange unge mennesker. Vi gleder oss skikkelig til å kaste oss over oppgaven, sier kreatør i SMFB, Pia Ølstad i meldingen.

Hun forteller at i arbeidet sammen med teamet i skolene, har fokuset ligget på å tydeliggjøre dimensjoner som definerer merkevaren utover at skolene tilbyr undervisning, ting som er viktig for unge mennesker når de står ovenfor det kanskje viktigste valget så langt i livet.

- Det er veldig inspirerende å få muligheten til å få jobbe med så spennende merkevarer som Bjørknes og NKI. Ikke bare er det viktige merkevarer i en positiv utvikling, men de er også en meget energisk gjeng som virkelig har ambisjoner på vegne av merkevaren sin. Det liker vi, sier Lasse Polmar i SMFB.

Markedsdirektør Cecilie Bryner forteller at de alltid er på jakt etter å utvikle seg og gjøre ting bedre slik at deres studenter får det beste læringsmiljøet å utvikler seg i.

- Vi har hatt en jevn og fin utvikling de siste årene, med søkelys på kvalitet innenfor vår portefølje og fokus på verdifullt og godt læringsutbytte. Vi jobber hele tiden med å utvikle de beste verktøyene for studentene. Gjennom fleksibel utdanning, digitale og innovative læringsformer og -metoder gir vi kunnskap som gjør det mulig for alle å nå sine karrieremål.

Powered by Labrador CMS