Lasse Sandaker-Nielsen var kommunikasjonsdirektør i flyselskapet Norwegian ASA. Nå er han begynt i Norse Atlantic Airways.

Norse Atlantic Airways har hentet inn Norwegians gamle kommunikasjonssjef

Lasse Sandaker-Nielsen blir ny direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Norse Atlantic Airways har ansatt Lasse Sandaker-Nielsen som ny direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt. Sandaker-Nielsen har lang erfaring som kommunikasjonsleder og går inn i flyselskapets ledergruppe, opplyser selskapet i en pressemelding tirsdag.

– Vi får vi en strategisk, tydelig og erfaren kommunikasjonsdirektør som har lang fartstid fra internasjonal luftfart, er vant til å håndtere krevende situasjoner og ikke minst forstår hvordan kommunikasjon kan brukes til å oppnå viktige forretningsmål, sier administrerende direktør Bjørn Tore Larsen i Norse.

– Representerer noe helt nytt

I stillingen som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt får Sandaker-Nielsen det overordnede ansvaret for flyselskapets intern- og eksternkommunikasjon, inkludert medie- og samfunnskontakt, samt samfunnsansvar og bærekraft. Han blir en del av flyselskapets ledergruppe og vil rapportere til administrerende direktør Bjørn Tore Larsen.

– Norse representerer noe helt nytt i internasjonal luftfart. Selskapet skal ikke bare tilby direkteflygninger mellom Europa og USA til en lav pris med mer miljøvennlige Dreamlinere, men skape mange nye arbeidsplasser i Norge og internasjonalt. Norse skal bygge en kultur med stor takhøyde der medarbeiderne oppfordres til å ta initiativ og ansvar, noe som vil bidra til gode kundeopplevelser, sier ny direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt, og fortsetter:

– I tillegg settes bærekraft høyt på dagsorden. Det gjør at jeg har lyst til å være med på å bygge dette flyselskapet til å bli de reisendes førstevalg. Jeg gleder meg skikkelig til å returnere til luftfarten og den energien, entusiasmen, lidenskapen og tempoet som preger denne viktige bransjen.

Lang erfaring som

Sandaker-Nielsen kommer fra en stilling som seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået First House og har lang erfaring som kommunikasjonsleder, redaksjonsleder og pressetalsmann. Han jobbet mer enn ti år for Norwegian, hvor han var informasjonsdirektør og leder for det internasjonale PR-teamet. Han ledet også arbeidet med krisekommunikasjon, samfunnsansvar og bærekraft. Han har tidligere vært redaksjonssjef i TV 2, prosjektleder i Nettavisen og medieanalytiker i Infopaq.

Sandaker-Nielsen har en bachelorgrad i engelsk og massekommunikasjon, og en mastergrad i journalistikk fra Towson University i Maryland, USA. Han tiltrer stillingen 1. desember.

Powered by Labrador CMS