Leder i TRY innhold, Lene Vintervoll sammen med Lars Taraldsen.
Leder i TRY innhold, Lene Vintervoll sammen med Lars Taraldsen.

Lars Taraldsen går fra Bloomberg til TRY

– Jeg synes selvsagt det er skummelt å gå fra en bransje jeg kjenner godt til en bransje jeg ikke kan så mye om.

Publisert

Det melder TRY i en pressemelding, onsdag.

Taraldsen har dekket norsk energisektor i en årrekke som journalist for blant annet Teknisk Ukeblad og Bloomberg.

– Det skjer mye spennende i energisektoren, og vi opplever økt etterspørsel etter folk som både kan fagfeltet og har god formidlingsevne. Vi er derfor veldig glade for å få Lars med på laget, sier leder i TRY innhold, Lene Vintervoll i pressemeldingen.

TRY Innhold er TRY-husets avdeling for innholdsproduksjon og rådgivning, avdelingen teller snart 40 ansatte som produserer tekst, film, foto og lyd for TRY-husets kunder.

– Etter snart 20 år som redaksjonell student, medarbeider og leder, var det for min del på tide å prøve seg på den andre siden. Med omtrent ti år som olje- og energireporter føler jeg meg sikker på at jeg har mye å bidra med hos TRY, og jeg gleder meg vilt til å begynne, sier Taraldsen.

Taraldsen er utdannet journalist fra Bergen og Dublin, og har erfaring som reporter fra lokalaviser i Finnmark, Nordland og Agder.

De siste årene har han hovedsakelig jobbet med energi, klima og bærekraft, blant annet gjennom seks år som journalist og bransjeansvarlig for olje og gass i Teknisk Ukeblad.

De siste to årene har Taraldsen jobbet som Bloombergs Norges-korrespondent der han har dekket saker innen olje, gass, kraft/energi, herunder havvind og onshore vind. Han har også dekket saker innen hydrogen, batterifabrikker, elbiler og andre temaer knyttet til det grønne skiftet.

– Jeg synes selvsagt det er skummelt å gå fra en bransje jeg kjenner godt til en bransje jeg ikke kan så mye om, men jeg har troen på at det skal gå fint. Etter å ha dekket norsk industri og politikk, både teknisk, økonomisk og politisk, og skrevet både for lokale, nasjonale og internasjonale medier, skal det bli spennende å se hvordan dynamikken er fra den andre siden av bordet, sier Taraldsen

Powered by Labrador CMS