Til venstre er Kent Erik Kristiansen, Managing Director Blue-C, og til høyre står Per Martin Tanggaard, Strategic Advisor tba_.
Til venstre er Kent Erik Kristiansen, Managing Director Blue-C, og til høyre står Per Martin Tanggaard, Strategic Advisor tba_.

Oceans Group inngår samarbeid med Blue-C

Skal jobbe sammen som én enhet med utvalgte kunder.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er et trekk som styrker begge våre posisjoner innen våre respektive markeder, samtidig som det gir kunder tilgang til et omfattende spekter av virkelig spesialistteam, på begge våre hovedarbeidsspråk, sier Jan Christian Fosseidbråten i Oceans Group i en pressemelding

Oceans Group, som ble etablert i 2008, fokuserer på markedsføring, design, digitale tjenester, strategikonsultasjon og partnerskap og består av byråene Los & Co, Tba_, Neue og Gnist.

Mens Blue-C er spesialister innen markedsføring, kommunikasjon, innhold og PR på engelsk.

Nå skal de jobbe sammen som én enhet med utvalgte kunder. 

Dette mener de vil gi kundene til Oceans Group tilgang til ekspertstøtte på engelsk, mens Blue-Cs kunder kan utnytte Oceans Groups markedsføringsferdigheter og kompetanse på norsk.

– Dette er bra for oss og, vi tror, flott for våre kunder, sier Blue-Cs Kent Erik Kristiansen.

Han sier i pressemeldingen at de har siden etableringen i 2011 utelukkende fokusert på engelskspråklige tjenester og at de har sett på mulighetene til å utvide til forskjellige disipliner, men at de så langt har valgt å la være. 

Samtidig merker de at kundebehovene endrer seg. 

– Som sådan tillater denne alliansen oss å tilby en forbedret portefølje av eksperttjenester til våre klienter, mens vi får sjansen til å koble oss til kunder av Oceans Group som trenger våre ferdigheter for å møte sine egne internasjonale mål. Det er et ideelt partnerskap, for alle interessenter, mener han.

Per Martin Tanggaard, tidligere direktør for Nor-Shipping, en Blue-C-kunde, gikk til Oceans Group i slutten av 2023 i stillingen som strategisk rådgiver.

Det er han som vil lede partnerskapet for Oceans Group.

– Vi ser dette som en vinn-vinn, både for våre respektive bedrifter og kundene vi tjener. Det konsoliderer vår internasjonale styrke, forener våre spesialiteter for å gi kunder tjenestene de trenger for å skape innvirkning og påvirkning med

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS