Fra venstre Lena Stølen, Kristine Lillevik og Linn Bakke.
Fra venstre Lena Stølen, Kristine Lillevik og Linn Bakke.

Lena Stølen blir partner og rådgiver i We Oslo

- Jeg gleder meg til å være med å bidra til at We Oslo hevder seg blant de beste designbyråene.

Publisert

– Vi har utviklet oss i takt med kundene våre og har nå behov for å spisse rådgivningskompetansen vår ytterligere. Lenas erfaring fra Bold Scandinavia (NoA) og nå sist i Gjensidige gjør at hun besitter en kompetanse som er verdifull inn mot de kundene vi har, og de bransjene vi ønsker å rette oss mot fremover, sier daglig leder Linn Bakke i en pressemelding.

Lena Stølen startet i stillingen som rådgiver hos We Oslo 1. januar i år.

Stølen har årelang erfaring fra designbransjen og kommer sist fra stillingen som leder for identitet og profil i Gjensidige.

I tillegg til å jobbe som rådgiver går hun inn som partner og styreleder i We Oslo.

- Jeg gleder meg til å være med å bidra til at We Oslo hevder seg blant de beste designbyråene, og jeg gleder meg til å gjøre det sammen med veldig kompetente og hyggelige folk, sier Stølen i pressemeldingen.

Hun har konkrete planer om hvordan We Oslo skal utvikle seg videre.

– Vi ønsker å ta en tydelig posisjon som også omfatter nye satsningsområder. For eksempel syns jeg det er interessant hvordan We Oslo investerer i start-ups ved å bidra med identitets- og merkevareutvikling mot eierandeler. Dette er ikke nødvendigvis nytt, men likefullt en modell som inspirerer meg. Det er en krevende tid for bransjen vår og vi må være proaktive, oppfinnsomme og tenke nytt rundt verdiskapning og resultater, sier hun.

Powered by Labrador CMS